Nyheter

BBB til Bergamo

Neste uke reiser Bergen Big Band til Bergamo Jazz Festival for å gjenforenes med Gianluigi Trovesi. Sist de møttes var under Nattjazz i 2008. En konsert som ble tatt svært godt imot av både publikum og anmeldere.

Konserten er en del av Bergamo Jazz Festival sin hyllest av Trovesi, som fyller 75 år i år, og som er i fra dette området. For dere som ikke kjenner Trovesi snakker vi her om en av Italias fremste jazzmusikere. Saksofonisten og klarinettisten er også et navn og regne med i europeisk sammenheng, og har jobbet med flere internasjonale topp-navn.

Bergen Big Band og Gianluigi Trovesi spiller på Bergamo Jazz Festival torsdag 21. mars kl. 21:00.

Sjekk ut Trovesi sitt forrige album, Mediterraneamente (2018).

Les deg opp konserten i BA.

Her er fullt program for Bergamo Jazz Festival.

Fra forsiden

Nyheter

Familieforestilling på mini-turné

Crab is Crap is back! Nå med videokunstner Fredrik Rysjedal, to teknikere og bestillingsverket Psst, som tidligere gikk under navnet Hysj! Konsertforestillingen ble tidligere i år blitt spilt på Den Nationale Scene i Bergen til svært gode anmeldelser. Nå tar de hele produksjonen med seg til Stord, Voss og Sand i regi av vår turné-ordning - Den Musikalske Stamvegen.

Nyheter

Jazzkurs på VGS

I dag er siste dag av det første av i alt tre jazzkurs vi skal ha på videregående skoler i vår. Kursene holdes på musikklinjene på Stavanger Katedralskole, Langhaugen VGS i Bergen og Firda VGS i Sandane.

Meld deg på vårt nyhetsbrev