Nyheter

BBB til Bergamo

Neste uke reiser Bergen Big Band til Bergamo Jazz Festival for å gjenforenes med Gianluigi Trovesi. Sist de møttes var under Nattjazz i 2008. En konsert som ble tatt svært godt imot av både publikum og anmeldere.

Konserten er en del av Bergamo Jazz Festival sin hyllest av Trovesi, som fyller 75 år i år, og som er i fra dette området. For dere som ikke kjenner Trovesi snakker vi her om en av Italias fremste jazzmusikere. Saksofonisten og klarinettisten er også et navn og regne med i europeisk sammenheng, og har jobbet med flere internasjonale topp-navn.

Bergen Big Band og Gianluigi Trovesi spiller på Bergamo Jazz Festival torsdag 21. mars kl. 21:00.

Sjekk ut Trovesi sitt forrige album, Mediterraneamente (2018).

Les deg opp konserten i BA.

Her er fullt program for Bergamo Jazz Festival.

Fra forsiden

Nyheter

NUTSHELL!

Onsdag 22. mai lander det omlag 30 internasjonale musikkjournalister og booking-folk i Bergen for å ta del i vår showcase-festival - Nutshell - som arrangeres for fjortende gang og som varer til og med lørdag 25. mai. De inviteres til et eksklusivt møte med sju norske band/prosjekter. I år er det Hanna Paulsberg som velger ut artistene i samarbeid med oss på Vestnorsk Jazzsenter.

Nyheter

Nattjazz 2019

Halvparten av de vi deler kontor med kommer stadig tidligere på jobb, jazzgangen er dekorert med nye plakater, solen skinner og kjøleskapet på møterommet er fullt. Det er et sikre tegn på at det nærmer seg Nattjazz!

Meld deg på vårt nyhetsbrev