Nyheter

BBB til Bergamo

Neste uke reiser Bergen Big Band til Bergamo Jazz Festival for å gjenforenes med Gianluigi Trovesi. Sist de møttes var under Nattjazz i 2008. En konsert som ble tatt svært godt imot av både publikum og anmeldere.

Konserten er en del av Bergamo Jazz Festival sin hyllest av Trovesi, som fyller 75 år i år, og som er i fra dette området. For dere som ikke kjenner Trovesi snakker vi her om en av Italias fremste jazzmusikere. Saksofonisten og klarinettisten er også et navn og regne med i europeisk sammenheng, og har jobbet med flere internasjonale topp-navn.

Bergen Big Band og Gianluigi Trovesi spiller på Bergamo Jazz Festival torsdag 21. mars kl. 21:00.

Sjekk ut Trovesi sitt forrige album, Mediterraneamente (2018).

Les deg opp konserten i BA.

Her er fullt program for Bergamo Jazz Festival.

Fra forsiden

Nyheter

Jon Balke med Vestnorsk Jazzensemble

14. og 15. november kan du høre Jon Balke med rykende, ferske Vestnorsk Jazzensemble. Hørt om det før? Neppe. Det er første gang de samles, og besetning og komponist vil variere fra gang til gang. Trykk, trykk.

Nyheter

Eivind Austad Trio

Plateaktuelle Eivind Austad Trio er første band ut på Stamvegen i høst. De kan høres 18-22 september, i Bergen, Stavanger, Øystese, Jølster og Florø.

Meld deg på vårt nyhetsbrev