Nyheter

Jazzkurs på VGS

I dag er siste dag av det første av i alt tre jazzkurs vi skal ha på videregående skoler i vår. Kursene holdes på musikklinjene på Stavanger Katedralskole, Langhaugen VGS i Bergen og Firda VGS i Sandane.

Kursene er en del av vår ungdomssatsing. Vi ønsker å inspirere unge musikere i vår region til å spille improvisert musikk.

På bildet ser dere de tre instruktørene som åpnet kurset i Stavanger på mandag. Andreas Rotevatn (trombone), Marte Eberson (piano) og Ivar Myrset Aasheim (trommer). Sistnevnte er fra Stavanger, men studerte i Oslo. Førstnevnte er fra Nordfjoreid og studerte i Bergen, blant annet sammen med Marte, som er fra Oslo. I tillegg har Hildegunn Gjedrem, som jobber på Stavanger Katedralskole til daglig, ha en jazz-workshop for alle vokalistene.

Idag (onsdag 13. mars) avslutter de kurset med en konsert i skoletid hvor de skal vise frem hva de har jobbet med siden mandag, sammen med elevene naturligvis. Og vi gleder oss til å høre!

Fra forsiden

Nyheter

NUTSHELL!

Onsdag 22. mai lander det omlag 30 internasjonale musikkjournalister og booking-folk i Bergen for å ta del i vår showcase-festival - Nutshell - som arrangeres for fjortende gang og som varer til og med lørdag 25. mai. De inviteres til et eksklusivt møte med sju norske band/prosjekter. I år er det Hanna Paulsberg som velger ut artistene i samarbeid med oss på Vestnorsk Jazzsenter.

Nyheter

Nattjazz 2019

Halvparten av de vi deler kontor med kommer stadig tidligere på jobb, jazzgangen er dekorert med nye plakater, solen skinner og kjøleskapet på møterommet er fullt. Det er et sikre tegn på at det nærmer seg Nattjazz!

Meld deg på vårt nyhetsbrev