Nyheter

Jazzkurs på VGS

I dag er siste dag av det første av i alt tre jazzkurs vi skal ha på videregående skoler i vår. Kursene holdes på musikklinjene på Stavanger Katedralskole, Langhaugen VGS i Bergen og Firda VGS i Sandane.

Kursene er en del av vår ungdomssatsing. Vi ønsker å inspirere unge musikere i vår region til å spille improvisert musikk.

På bildet ser dere de tre instruktørene som åpnet kurset i Stavanger på mandag. Andreas Rotevatn (trombone), Marte Eberson (piano) og Ivar Myrset Aasheim (trommer). Sistnevnte er fra Stavanger, men studerte i Oslo. Førstnevnte er fra Nordfjoreid og studerte i Bergen, blant annet sammen med Marte, som er fra Oslo. I tillegg har Hildegunn Gjedrem, som jobber på Stavanger Katedralskole til daglig, ha en jazz-workshop for alle vokalistene.

Idag (onsdag 13. mars) avslutter de kurset med en konsert i skoletid hvor de skal vise frem hva de har jobbet med siden mandag, sammen med elevene naturligvis. Og vi gleder oss til å høre!

Fra forsiden

Nyheter

Jon Balke med Vestnorsk Jazzensemble

14. og 15. november kan du høre Jon Balke med rykende, ferske Vestnorsk Jazzensemble. Hørt om det før? Neppe. Det er første gang de samles, og besetning og komponist vil variere fra gang til gang. Trykk, trykk.

Nyheter

Eivind Austad Trio

Plateaktuelle Eivind Austad Trio er første band ut på Stamvegen i høst. De kan høres 18-22 september, i Bergen, Stavanger, Øystese, Jølster og Florø.

Meld deg på vårt nyhetsbrev