Nyheter

Årsmelding 2018

I fjor var et bra år! Vi betalte ut musikerhonorarer på 3 millioner kr. (inkl. Bergen Big Band), som er en økning på 500.000 fra året før. Vi hadde rekordhøy billett-omsetning på Hovedscenen og festivalene og klubbene i regionen melder om bra resultater.

Her kan du lese årsmeldingen i sin helhet.

Årsmelding 2018 VNJS

 

Fra forsiden

Nyheter

Jon Balke med Vestnorsk Jazzensemble

14. og 15. november kan du høre Jon Balke med rykende, ferske Vestnorsk Jazzensemble. Hørt om det før? Neppe. Det er første gang de samles, og besetning og komponist vil variere fra gang til gang. Trykk, trykk.

Nyheter

JAZZ I SIKTE 2019/2020

Nå er det åpent for påmelding til Jazz i Sikte 2019-2020. Siste frist er 10. november, men bra å melde seg opp tidligst mulig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev