Nyheter

Årsmelding 2018

I fjor var et bra år! Vi betalte ut musikerhonorarer på 3 millioner kr. (inkl. Bergen Big Band), som er en økning på 500.000 fra året før. Vi hadde rekordhøy billett-omsetning på Hovedscenen og festivalene og klubbene i regionen melder om bra resultater.

Her kan du lese årsmeldingen i sin helhet.

Årsmelding 2018 VNJS

 

Fra forsiden

Nyheter

GIG-akademiet med Hanna Paulsberg

Neste GIG-akademi blir i samarbeid med Playdate på Landmark. Oppskriften er den samme - etablerte musikere inviteres til å spille med jazz-studenter på Griegakadmiet. Denne kvelden kan du også høre trioen I Like To Sleep på samme billett.

Nyheter

Sommerjazzkurs #6

For sjette år på rad arrangerer Vestnorsk Jazzsenter Sommerjazzkurs. I år blir kurset i Rogaland, nærmere bestemt på Jæren Folkehøgskole. Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev