Nyheter

GIG-akademiet med Hanna Paulsberg

Neste GIG-akademi blir i samarbeid med Playdate på Landmark. Oppskriften er den samme – etablerte musikere inviteres til å spille med jazz-studenter på Griegakadmiet. Denne kvelden kan du også høre trioen I Like To Sleep på samme billett.

 GIG-akademiet er et samarbeidsprosjekt mellom Jazzlinjen på Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter. Her inviterer vi etablerte jazzmusikere til å jobbe med studentene for så å presentere det de har jobbet med.

I LIKE TO SLEEP, vinner av Jazzintro 2018, er en ung og energisk Trondheimstrio som har holdt på aktivt siden høsten 2015. Med en felles interesse for det moderne “Trondheimsjazzuttrykket”, fri-improvisasjon, 60-/70-talls jazz og progrock, ble den nokså utradisjonelle besetningen, trommer, barytongitar og vibrafon til I LIKE TO SLEEP. Med utstrakt improvisasjon, tunge riff, frie og melodiøse partier, uttrykker ILTS en ny retning innenfor den moderne jazzen, gjerne referert til som powerjazz. Bak seg har bandet en rekke konserter, blant annet som support for Motorpsycho, og deres debutplate BEDMONSTER har mottatt en rekke gode omtaler i Europa og Canada i tillegg til her hjemme.

Amund Storløkken Åse (Trondheim) – vibrafon
Nicolas Leirtrø (Trondheim) – barytongitar
Øyvind Leite (Trondheim) – trommer

Torsdag 23. april

Cc: 100/70

Konsertstart: 21:00

Landmark

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!