Nyheter

Årets Maijazz

Kjør deg opp på lokal kvalitet eller internasjonale superstjerner i Stavanger 6-12. mai.

For ja, det er et par lokale artister vi har huket av på ønskelisten vår. Først og fremst Hildegunn Gjedrem (bildet) som har flyttet hjem etter mange år i utlendighet og Tor Yttredal som stiller med egen musikk og tre av landets travleste musikere. Vi ser virkelig frem til disse konsertene. Så også med Significant Time, som gjør prosjektet fra fjorårets Vossa Jazz. Men klart, Marius Neset, Jan Garbarek og John Scofield er jo også navn en gjerne vil høre. Det er i grunn veldig mye på dette programmet vi gjerne vil høre og vi gleder oss til det starter.

Her finner du full oversikt.

Sees i Stavanger!

Fra forsiden

Nyheter

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Nyheter

Lumen Drones

This years Nutshell is cancelled due to covid-19, but we will present one band at the world wide web - LUMEN DRONES - Wednesday 20th at 20:00 (GMT+2).

Meld deg på vårt nyhetsbrev