Nyheter

Årets Maijazz

Kjør deg opp på lokal kvalitet eller internasjonale superstjerner i Stavanger 6-12. mai.

For ja, det er et par lokale artister vi har huket av på ønskelisten vår. Først og fremst Hildegunn Gjedrem (bildet) som har flyttet hjem etter mange år i utlendighet og Tor Yttredal som stiller med egen musikk og tre av landets travleste musikere. Vi ser virkelig frem til disse konsertene. Så også med Significant Time, som gjør prosjektet fra fjorårets Vossa Jazz. Men klart, Marius Neset, Jan Garbarek og John Scofield er jo også navn en gjerne vil høre. Det er i grunn veldig mye på dette programmet vi gjerne vil høre og vi gleder oss til det starter.

Her finner du full oversikt.

Sees i Stavanger!

Fra forsiden

Nyheter

NUTSHELL!

Onsdag 22. mai lander det omlag 30 internasjonale musikkjournalister og booking-folk i Bergen for å ta del i vår showcase-festival - Nutshell - som arrangeres for fjortende gang og som varer til og med lørdag 25. mai. De inviteres til et eksklusivt møte med sju norske band/prosjekter. I år er det Hanna Paulsberg som velger ut artistene i samarbeid med oss på Vestnorsk Jazzsenter.

Nyheter

Nattjazz 2019

Halvparten av de vi deler kontor med kommer stadig tidligere på jobb, jazzgangen er dekorert med nye plakater, solen skinner og kjøleskapet på møterommet er fullt. Det er et sikre tegn på at det nærmer seg Nattjazz!

Meld deg på vårt nyhetsbrev