Nyheter

Årets Maijazz

Kjør deg opp på lokal kvalitet eller internasjonale superstjerner i Stavanger 6-12. mai.

For ja, det er et par lokale artister vi har huket av på ønskelisten vår. Først og fremst Hildegunn Gjedrem (bildet) som har flyttet hjem etter mange år i utlendighet og Tor Yttredal som stiller med egen musikk og tre av landets travleste musikere. Vi ser virkelig frem til disse konsertene. Så også med Significant Time, som gjør prosjektet fra fjorårets Vossa Jazz. Men klart, Marius Neset, Jan Garbarek og John Scofield er jo også navn en gjerne vil høre. Det er i grunn veldig mye på dette programmet vi gjerne vil høre og vi gleder oss til det starter.

Her finner du full oversikt.

Sees i Stavanger!

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs: 26-30. juni 2019

For sjette år på rad arrangerer Vestnorsk Jazzsenter Sommerjazzkurs. I år blir kurset i Rogaland, nærmere bestemt på Jæren Folkehøgskole. Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk.

Nyheter

Jazzkurs #3

18.-20. juni blir det jazzkurs på Langhaugen med Andreas Rotevatn, Henrik Lødøen og Siril Malmedal Hauge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev