Nyheter

Årets Maijazz

Kjør deg opp på lokal kvalitet eller internasjonale superstjerner i Stavanger 6-12. mai.

For ja, det er et par lokale artister vi har huket av på ønskelisten vår. Først og fremst Hildegunn Gjedrem (bildet) som har flyttet hjem etter mange år i utlendighet og Tor Yttredal som stiller med egen musikk og tre av landets travleste musikere. Vi ser virkelig frem til disse konsertene. Så også med Significant Time, som gjør prosjektet fra fjorårets Vossa Jazz. Men klart, Marius Neset, Jan Garbarek og John Scofield er jo også navn en gjerne vil høre. Det er i grunn veldig mye på dette programmet vi gjerne vil høre og vi gleder oss til det starter.

Her finner du full oversikt.

Sees i Stavanger!

Fra forsiden

Nyheter

Jon Balke med Vestnorsk Jazzensemble

14. og 15. november kan du høre Jon Balke med rykende, ferske Vestnorsk Jazzensemble. Hørt om det før? Neppe. Det er første gang de samles, og besetning og komponist vil variere fra gang til gang. Trykk, trykk.

Nyheter

Eivind Austad Trio

Plateaktuelle Eivind Austad Trio er første band ut på Stamvegen i høst. De kan høres 18-22 september, i Bergen, Stavanger, Øystese, Jølster og Florø.

Meld deg på vårt nyhetsbrev