Nyheter

Balejazz #30

Som 29 ganger tidligere er det duket for Jazzfestival i vakre Balestrand.

Det er tett mellom høydepunktene for folk som er glad i musikk. Om du er mer sjangerspesifikk i dine preferanser bør det være noen skikkelige godbiter enten du liker country, hip-hop, folkemusikk, visesang eller pop. Vi ser blant annet frem til å høre Thea Hjelmeland. Konserten hennes på Vossa Jazz virker til å være en av de største snakkisene i ettertid og det er kanskje ikke så overraskende når en hører den siste platen hennes og ser hvem hun har med seg på scenen.  En annen ting som er så bra med Balejazz er at de har en egen talent-satsing. Så her kan det godt være du får høre noen av fremtidens headlinere.

Ta en titt på programmet og finn dine favoritter.

Det begynner allerede 3. mai, og vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.