Nyheter

Nattjazz 2019

Halvparten av de vi deler kontor med kommer stadig tidligere på jobb, jazzgangen er dekorert med nye plakater, solen skinner og kjøleskapet på møterommet er fullt. Det er et sikre tegn på at det nærmer seg Nattjazz!

Og det er som alltid masse bra musikk på programmet. Noen mer kjente og andre mer ukjente. Om du vil ha noen innsidetips er Ruby, ADHD, Maria Kannegaard Trio og åpningskonserten med Skarbøs Skolekorps navn som stadig trekkes frem i gangene her. Vi gleder oss veldig til å høre Øyvind Dale Trio, siden han skal på turné til høsten, men også fordi han er en svært spennende musiker og komponist med helt nytt prosjekt. Men det er i grunn litt urettferdig å trekke frem bare noen av alle de fantastiske musikerne i programmet. Sjekk det ut selv enten på nett eller på den rykende verste appen deres og finn noen som DU har troen på.

 

For ordens skyld. Nattjazz åpner kl. 20:00 fredag 24. mai på USF Verftet i Bergen. Og vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

HILDO 2.0

Denne kvintetten var på stamveg-turné i fjor og fortsetter like godt med en ny runde i år. De skal innom fire kulturhus på Vestlandet med sin særegne blanding av jazz og folkemusikk. Siden sist har de gitt ut en plate som har blitt tatt svært godt imot.

Nyheter

Nytt om Vestnorsk Jazzensemble

Høsten 2019 gjennomførte vi et prøveprosjekt med vår nye regionale orkestersatsning Vestnorsk Jazzensemble (VNJE), ledet av Jon Balke. Dette resulterte i to fantastisk fine konserter i Stavanger og i Bergen. I 2020 gleder vi oss til å presentere et nytt prosjekt, der bassist og komponist Per Zanussi vil skrive ny musikk for selvvalgt instrumentering. Mer info om dette kommer; nå først vil vi informere litt om veien videre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev