Nyheter

Nattjazz 2019

Halvparten av de vi deler kontor med kommer stadig tidligere på jobb, jazzgangen er dekorert med nye plakater, solen skinner og kjøleskapet på møterommet er fullt. Det er et sikre tegn på at det nærmer seg Nattjazz!

Og det er som alltid masse bra musikk på programmet. Noen mer kjente og andre mer ukjente. Om du vil ha noen innsidetips er Ruby, ADHD, Maria Kannegaard Trio og åpningskonserten med Skarbøs Skolekorps navn som stadig trekkes frem i gangene her. Vi gleder oss veldig til å høre Øyvind Dale Trio, siden han skal på turné til høsten, men også fordi han er en svært spennende musiker og komponist med helt nytt prosjekt. Men det er i grunn litt urettferdig å trekke frem bare noen av alle de fantastiske musikerne i programmet. Sjekk det ut selv enten på nett eller på den rykende verste appen deres og finn noen som DU har troen på.

 

For ordens skyld. Nattjazz åpner kl. 20:00 fredag 24. mai på USF Verftet i Bergen. Og vi gleder oss!

Fra forsiden

Nyheter

Jon Balke med Vestnorsk Jazzensemble

14. og 15. november kan du høre Jon Balke med rykende, ferske Vestnorsk Jazzensemble. Hørt om det før? Neppe. Det er første gang de samles, og besetning og komponist vil variere fra gang til gang. Trykk, trykk.

Nyheter

JAZZ I SIKTE 2019/2020

Nå er det åpent for påmelding til Jazz i Sikte 2019-2020. Siste frist er 10. november, men bra å melde seg opp tidligst mulig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev