Nyheter

Vill Vill Vest 2019

Tradisjonen tro har vi vært med å velge ut tre band for fredagen på Landmark under årets Vill Vill Vest. Du bør naturligvis få med deg alt dette i tillegg til alt som skjer på de andre scenene, for ikke å snakke om fag-programmet hvor blant annet Gry Bråtømyr fra Norsk Jazzforum skal lede en panelsamtale om psykisk helse.

Her finner du dag-programmet i sin helhet. Til det som gjerne omtales som «jazz-kvelden» på Vill Vill Vest står det tre spennende band på plakaten: Bangkok Lingo, Billy Meier og Havene. Jungelen sørger før full fest etter at konsertene er ferdig, med dansemusikk fra hele verden. Vi følger oss svært trygge på denne anbefalingen og håper å se deg her!

Vi vil også benytte anledningen til å ønske VVV-gjengen lykke til med avviklingen, de har gjort en formidabel jobb med festivalen hittil og er en glede å samarbeide med.

Fra forsiden

Nyheter

HILDO 2.0

Denne kvintetten var på stamveg-turné i fjor og fortsetter like godt med en ny runde i år. De skal innom fire kulturhus på Vestlandet med sin særegne blanding av jazz og folkemusikk. Siden sist har de gitt ut en plate som har blitt tatt svært godt imot.

Nyheter

Nytt om Vestnorsk Jazzensemble

Høsten 2019 gjennomførte vi et prøveprosjekt med vår nye regionale orkestersatsning Vestnorsk Jazzensemble (VNJE), ledet av Jon Balke. Dette resulterte i to fantastisk fine konserter i Stavanger og i Bergen. I 2020 gleder vi oss til å presentere et nytt prosjekt, der bassist og komponist Per Zanussi vil skrive ny musikk for selvvalgt instrumentering. Mer info om dette kommer; nå først vil vi informere litt om veien videre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev