Nyheter

Vill Vill Vest 2019

Tradisjonen tro har vi vært med å velge ut tre band for fredagen på Landmark under årets Vill Vill Vest. Du bør naturligvis få med deg alt dette i tillegg til alt som skjer på de andre scenene, for ikke å snakke om fag-programmet hvor blant annet Gry Bråtømyr fra Norsk Jazzforum skal lede en panelsamtale om psykisk helse.

Her finner du dag-programmet i sin helhet. Til det som gjerne omtales som «jazz-kvelden» på Vill Vill Vest står det tre spennende band på plakaten: Bangkok Lingo, Billy Meier og Havene. Jungelen sørger før full fest etter at konsertene er ferdig, med dansemusikk fra hele verden. Vi følger oss svært trygge på denne anbefalingen og håper å se deg her!

Vi vil også benytte anledningen til å ønske VVV-gjengen lykke til med avviklingen, de har gjort en formidabel jobb med festivalen hittil og er en glede å samarbeide med.

Fra forsiden

Nyheter

Hárr kommer til deg!

I september reiser Benedicte Maurseth på turné med det nydelige bestillingsverket Hárr. Du kan høre det i Bergen, Haugesund, Voss og Stord.

Nyheter

Turné-program vår 2021

Her kan du se vår-menyen for Den Musikalske Stamvegen 2021. Fire fantastiske band med masse å by på! Ta kontakt om du ser noe du vil presentere på klubben din.

Meld deg på vårt nyhetsbrev