Nyheter

JAZZ I SIKTE 2019/2020

Nå er det åpent for påmelding til Jazz i Sikte 2019-2020. Siste frist er 10. november, men bra å melde seg opp tidligst mulig.

Vestnorsk Jazzsenter (VNJS), Bergen Jazzforum (BJF), Stavanger Jazzforum (SJF), Sildajazz og Nattjazz ønsker å stimulere jazzinteressen og rekrutteringen blant unge musikere i Vestlandsregionen. Programmet er åpent for band og musikere som holder til i Hordaland, Rogaland eller Sogn og Fjordane og har en øvre aldersgrense på 35 år. For å melde deg på send mail til bergmunds (alfakrøll) gmail.com og audun (alfakrøll) vestnorskjazzsenter.no eller til Bergmund Waal Skaslien på Facebook. Bruk dette oppsettet!

(eksempel:)

Hei jeg heter Hans Rocket og vil melde på bandet mitt Rocketjazz til Jazz i sikte. Alle medlemmene bor i Bergen og er under 35.år

RocketJazz

Hans Rocket el.gitar

Hanne Rybergsli sax

Ken Method piano

Claus Jensen kontrabass

Rocketjazz spiller frijazz og moderne kammerjazzkomposisjoner. Vi veksler mellom åpne poetiske landskap og energiske oppbyggninger. Vi henter inspirasjon fra europeisk kunstmusikk og frijazzlegender som Ornett Coleman og Cecil Taylor.

Hans Rocket tlf 92345678  hansybadge@gmail.com, Hanne Rybergsli tlf 78765432 hannepanne@gmail.com, Ken Method tlf 98456345 kensimail@hotmail.com, Claus Jensen tlf 67809234 clausjensen@yahoo.com

—————————————————————————————————-

Demo som lyd-fil eller link til Soundcloud  legges ved eller ettersendes så fort som mulig!

Alle kvalifiserte band får undervisning av Bergmund Waal Skaslien som har drevet programmet i 18 år. Programmet er også åpent for felles workshop eller gjesteundervisning. Et uvalg av bandene vil så settes opp på Bergen Jazzforum og Stavanger Jazzforum sitt vårprogram 2020. Der vil en kvalifisert jury plukke ut et band fra hver av konsertene som blir booket til Natjjaz og noen ganger Sildajazz og eller Maijazz.

Spørsmål? Ring Bergmund Waal Skaslien på tlf.  92230180 eller finn han på Facebook.

Blandt  tidligere deltakere kan man nevne: Genera Post Office, Marius Neset, Martin Halla, Ine Hoem, Stein Urheim, Christina Bjordal, Machine Birds, Øyvind Skarbø, Morning has occurred, Marthe Eberson, Ida Maria (Sivertsen), Chilli Vanilla, Ndabo Zulu, Mathias Hagen, Arne Martin Nybo, Trond-Martin Tanke, Tancred Heyerdahl Husø m. fl.

Bergmund Waal Skaslien har spilt med et bredt felt av norske og utenlandske jazzmusikere og er etablert komponist og sjangerfri utøver.

Fra forsiden

Nyheter

Jule-matiné med BBB

Det er et par år siden forrige gang, men nå skjer det igjen! Vårt favorittstorband har fått med seg fem fantastiske vokalister og stiller med nypussede instrumenter og brede smil. Velkommen!

Nyheter

Impression Quartet

Det blir virkelig en pang-åpning på neste års turné-program når Tor Yttredal tar med seg tre av landets fremste jazzmusikere på tur.

Meld deg på vårt nyhetsbrev