Nyheter

Gi ut plate-prat med Andreas R. Meland

Vi får stadig spørsmål om ting som har med utgivelser å gjøre. Dette er det få som kan like mye om som Andreas Risanger Meland. Han kommer til å årets musikertreff for å fortelle mer om dette. Bli med!

I tillegg blir det en presentasjon av Vestnorsk Jazzsenter og så blir det kaffe og litt mat. Send oss en mail om du vil være med. I Stavanger blir 14. november kl. 12:00-14:00. Vi kan prøve å endre tid om veldig mange melder om at dette er vanskelig. Vi kommer tilbake til sted. I Bergen blir det 25. nov. kl. 11:00-13:00. Samme her, tid kan endres om veldig mange melder om at det er ønskelig og vi kommer tilbake til sted.

Fra forsiden

Nyheter

Arrangørsamling

22. november 16:00-19:00 inviterer vi jazzarrangører på Vestlandet til samling i Bergen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev