Nyheter

BBB + Eirik Hegdal

3. november kl. 15 kan du høre Bergen Big Band spille musikk av og med Eirik Hegdal på USF Sardinen. Vel møtt!

Etter å ha snakket om det i flere år har de endelig funnet en helg som passer for både Eirik Hegdal og Bergen Big Band. Bergen Big Band kjenner vi jo godt fra før, og om du er jazz-interessert har du helt sikkert hørt Eirik Hegdal også.
Han er en sjeldent begavet musiker, komponist og arrangør. Og han kjenner storband-formatet godt fra mange år som kunstnerisk leder i Trondheim Jazz Orchestra. Listen med andre band og prosjekter han har vært med i er lang og imponerende. Musikken som blir presentert her vil spenne fra Dingobats, via jazzorkester til Tingningsverket på Vossa Jazz i 2018 pluss en urfremføring. Dette har vi gledet oss lenge til. Kom om du kan, det blir gøy!

Saxer:
Eirik Hegdal
Kjetil Møster
Elisabeth Lid Trøen
Michael Barnes

Trp:
Are Ovesen
Hans Marius Andersen
Andreas Hatzi

Trb/tuba:
Håvard sannes
Pål Roseth
Nilas Kvenild (tuba)

Amund Åse Storløkken – vib
Thomas Dahl – gitar
Magne Thormodsæter – bass
Frank Jakobsen – trommer

Fra forsiden

Nyheter

HILDO 2.0

Denne kvintetten var på stamveg-turné i fjor og fortsetter like godt med en ny runde i år. De skal innom fire kulturhus på Vestlandet med sin særegne blanding av jazz og folkemusikk. Siden sist har de gitt ut en plate som har blitt tatt svært godt imot.

Nyheter

Nytt om Vestnorsk Jazzensemble

Høsten 2019 gjennomførte vi et prøveprosjekt med vår nye regionale orkestersatsning Vestnorsk Jazzensemble (VNJE), ledet av Jon Balke. Dette resulterte i to fantastisk fine konserter i Stavanger og i Bergen. I 2020 gleder vi oss til å presentere et nytt prosjekt, der bassist og komponist Per Zanussi vil skrive ny musikk for selvvalgt instrumentering. Mer info om dette kommer; nå først vil vi informere litt om veien videre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev