Nyheter

BBB + Eirik Hegdal

3. november kl. 15 kan du høre Bergen Big Band spille musikk av og med Eirik Hegdal på USF Sardinen. Vel møtt!

Etter å ha snakket om det i flere år har de endelig funnet en helg som passer for både Eirik Hegdal og Bergen Big Band. Bergen Big Band kjenner vi jo godt fra før, og om du er jazz-interessert har du helt sikkert hørt Eirik Hegdal også.
Han er en sjeldent begavet musiker, komponist og arrangør. Og han kjenner storband-formatet godt fra mange år som kunstnerisk leder i Trondheim Jazz Orchestra. Listen med andre band og prosjekter han har vært med i er lang og imponerende. Musikken som blir presentert her vil spenne fra Dingobats, via jazzorkester til Tingningsverket på Vossa Jazz i 2018 pluss en urfremføring. Dette har vi gledet oss lenge til. Kom om du kan, det blir gøy!

Saxer:
Eirik Hegdal
Kjetil Møster
Elisabeth Lid Trøen
Michael Barnes

Trp:
Are Ovesen
Hans Marius Andersen
Andreas Hatzi

Trb/tuba:
Håvard sannes
Pål Roseth
Nilas Kvenild (tuba)

Amund Åse Storløkken – vib
Thomas Dahl – gitar
Magne Thormodsæter – bass
Frank Jakobsen – trommer

Fra forsiden

Nyheter

Jule-matiné med BBB

Det er et par år siden forrige gang, men nå skjer det igjen! Vårt favorittstorband har fått med seg fem fantastiske vokalister og stiller med nypussede instrumenter og brede smil. Velkommen!

Nyheter

Impression Quartet

Det blir virkelig en pang-åpning på neste års turné-program når Tor Yttredal tar med seg tre av landets fremste jazzmusikere på tur.

Meld deg på vårt nyhetsbrev