Nyheter

BBB + Eirik Hegdal

3. november kl. 15 kan du høre Bergen Big Band spille musikk av og med Eirik Hegdal på USF Sardinen. Vel møtt!

Etter å ha snakket om det i flere år har de endelig funnet en helg som passer for både Eirik Hegdal og Bergen Big Band. Bergen Big Band kjenner vi jo godt fra før, og om du er jazz-interessert har du helt sikkert hørt Eirik Hegdal også.
Han er en sjeldent begavet musiker, komponist og arrangør. Og han kjenner storband-formatet godt fra mange år som kunstnerisk leder i Trondheim Jazz Orchestra. Listen med andre band og prosjekter han har vært med i er lang og imponerende. Musikken som blir presentert her vil spenne fra Dingobats, via jazzorkester til Tingningsverket på Vossa Jazz i 2018 pluss en urfremføring. Dette har vi gledet oss lenge til. Kom om du kan, det blir gøy!

Saxer:
Eirik Hegdal
Kjetil Møster
Elisabeth Lid Trøen
Michael Barnes

Trp:
Are Ovesen
Hans Marius Andersen
Andreas Hatzi

Trb/tuba:
Håvard sannes
Pål Roseth
Nilas Kvenild (tuba)

Amund Åse Storløkken – vib
Thomas Dahl – gitar
Magne Thormodsæter – bass
Frank Jakobsen – trommer

Fra forsiden

Nyheter

Korona-utbrudd, konsekvenser for utøvere og arrangører

Vestnorsk Jazzsenter følger situasjonen rundt korona-utbruddet tett. De siste oppdateringene, datert 7. april, varsler at forbudet mot å gjennomføre kulturarrangement fortsetter frem til 15. juni. Les mer om konsekvensene dette får for utøvere og arrangører.

Nyheter

Avlyste arrangementer på VNJS

Det var så trist å se rekken av avlyste arrangementer, så nå lager vi heller en sak der vi samler de opp. Siste avlysning er Jazz i Sikte slik det var tenkt i 2020. Men fortvil ikke, vi skal få tatt det igjen senere i en eller annen form.

Meld deg på vårt nyhetsbrev