Nyheter

Arrangørsamling

22. november 16:00-19:00 inviterer vi jazzarrangører på Vestlandet til samling i Bergen.

Tid og sted:
Fredag 22. november kl 16-19; 
Møterom ved Røkeriet USF/Georgernes Verft 12, Bergen 
 
Etter samlingen byr vi på en matbit og konsert med Arielle Besson Quartet på jazzklubben/ Sardinen USF https://bergenjazzforum.no/airelle-besson-quartet/
 
For dere som har lang reisevei og trenger overnatting, ta kontakt med Nina på nina@vestnorskjazzsenter.no for nærmere avtale.
 
Et viktig tema for samlingen vil være styrking og utvidelse av (jazz)arrangørnettverket på Vestlandet, sett i lys av regionreform/ny regional virkelighet. 
 
Vi har i den anledning laget et spørreskjema: https://bit.ly/32IRScx
 
Flott om dere kan besvare dette (NB kun en besvarelse pr arrangør), gjerne så snart som mulig – så har vi god bakgrunnsinfo for forberedelser til møtet. 
Dere må også gjerne melde inn saker dere måtte ønske å ta opp, på epost til meg (nina@vestnorskjazzsenter.no)
 
Endelig program blir utsendt senest 2 uker før samlingen, men viktigst nå er å merke av datoen i kalenderen (og å besvare skjemaet). 
Meld gjerne fra allerede nå om dere kommer – til nina@vestnorskjazzsenter.no. Påmeldingsfrist er fredag 15. november.

Fra forsiden

Nyheter

HILDO 2.0

Denne kvintetten var på stamveg-turné i fjor og fortsetter like godt med en ny runde i år. De skal innom fire kulturhus på Vestlandet med sin særegne blanding av jazz og folkemusikk. Siden sist har de gitt ut en plate som har blitt tatt svært godt imot.

Nyheter

Nytt om Vestnorsk Jazzensemble

Høsten 2019 gjennomførte vi et prøveprosjekt med vår nye regionale orkestersatsning Vestnorsk Jazzensemble (VNJE), ledet av Jon Balke. Dette resulterte i to fantastisk fine konserter i Stavanger og i Bergen. I 2020 gleder vi oss til å presentere et nytt prosjekt, der bassist og komponist Per Zanussi vil skrive ny musikk for selvvalgt instrumentering. Mer info om dette kommer; nå først vil vi informere litt om veien videre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev