Nyheter

Arrangørsamling

22. november 16:00-19:00 inviterer vi jazzarrangører på Vestlandet til samling i Bergen.

Tid og sted:
Fredag 22. november kl 16-19; 
Møterom ved Røkeriet USF/Georgernes Verft 12, Bergen 
 
Etter samlingen byr vi på en matbit og konsert med Arielle Besson Quartet på jazzklubben/ Sardinen USF https://bergenjazzforum.no/airelle-besson-quartet/
 
For dere som har lang reisevei og trenger overnatting, ta kontakt med Nina på nina@vestnorskjazzsenter.no for nærmere avtale.
 
Et viktig tema for samlingen vil være styrking og utvidelse av (jazz)arrangørnettverket på Vestlandet, sett i lys av regionreform/ny regional virkelighet. 
 
Vi har i den anledning laget et spørreskjema: https://bit.ly/32IRScx
 
Flott om dere kan besvare dette (NB kun en besvarelse pr arrangør), gjerne så snart som mulig – så har vi god bakgrunnsinfo for forberedelser til møtet. 
Dere må også gjerne melde inn saker dere måtte ønske å ta opp, på epost til meg (nina@vestnorskjazzsenter.no)
 
Endelig program blir utsendt senest 2 uker før samlingen, men viktigst nå er å merke av datoen i kalenderen (og å besvare skjemaet). 
Meld gjerne fra allerede nå om dere kommer – til nina@vestnorskjazzsenter.no. Påmeldingsfrist er fredag 15. november.

Fra forsiden

Nyheter

Hárr kommer til deg!

I september reiser Benedicte Maurseth på turné med det nydelige bestillingsverket Hárr. Du kan høre det i Bergen, Haugesund, Voss og Stord.

Nyheter

Turné-program vår 2021

Her kan du se vår-menyen for Den Musikalske Stamvegen 2021. Fire fantastiske band med masse å by på! Ta kontakt om du ser noe du vil presentere på klubben din.

Meld deg på vårt nyhetsbrev