Nyheter

Arrangørsamling

22. november 16:00-19:00 inviterer vi jazzarrangører på Vestlandet til samling i Bergen.

Tid og sted:
Fredag 22. november kl 16-19; 
Møterom ved Røkeriet USF/Georgernes Verft 12, Bergen 
 
Etter samlingen byr vi på en matbit og konsert med Arielle Besson Quartet på jazzklubben/ Sardinen USF https://bergenjazzforum.no/airelle-besson-quartet/
 
For dere som har lang reisevei og trenger overnatting, ta kontakt med Nina på nina@vestnorskjazzsenter.no for nærmere avtale.
 
Et viktig tema for samlingen vil være styrking og utvidelse av (jazz)arrangørnettverket på Vestlandet, sett i lys av regionreform/ny regional virkelighet. 
 
Vi har i den anledning laget et spørreskjema: https://bit.ly/32IRScx
 
Flott om dere kan besvare dette (NB kun en besvarelse pr arrangør), gjerne så snart som mulig – så har vi god bakgrunnsinfo for forberedelser til møtet. 
Dere må også gjerne melde inn saker dere måtte ønske å ta opp, på epost til meg (nina@vestnorskjazzsenter.no)
 
Endelig program blir utsendt senest 2 uker før samlingen, men viktigst nå er å merke av datoen i kalenderen (og å besvare skjemaet). 
Meld gjerne fra allerede nå om dere kommer – til nina@vestnorskjazzsenter.no. Påmeldingsfrist er fredag 15. november.

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!