Nyheter

Camilla Hole Trio

Folkemusikken tilhøyrer framtida. Og Camlila Hole Trio…

CAMILLA HOLE saksofon FREDRIK LUHR DIETRICHSON kontrabass KNUT KVIFTE NESHEIM trommer, vibrafon

Folkemusikken høyrer ikkje fortida til, den skal førast vidare av, og til alle som ser verdi i dei vakre, tradisjonssterke melodiane. Med denne innstillinga tar Camila Holm – saksofonist frå Breim i Nordfjord, utdanna i Stavanger og Telemark,  og busett i Oslo – ny og gamal folkemusikk frå Sogn og Fjordane, og tolkar dei med moderne instrument og eigne preferansar.  Kombinasjonen lét moderne og samstundes utruleg vakkert. 

Med seg har Hole fått Fredrik Luhr Dietrichson frå mellom anna Moskus og Skadedyr, samt Knut Kvifte Nesheim frå BenReddik og Fri-Ensemblet. Saman finn dei essensen i musikk som har blitt vidareførd gjennom generasjonar og tilfører det noko eige og ekstra.

Torsdag 5. des.: Flora Samfunnshus, Florø

Fredag 6. des.: Trivselshagen, Sandane

Lørdag 7. des.: Gamlekinoen, Voss

Søndag 8. des.: Kabuso, Øystese

Mandag 9. des.: Columbi Egg, Bergen

Fra forsiden

Nyheter

Jule-matiné med BBB

Det er et par år siden forrige gang, men nå skjer det igjen! Vårt favorittstorband har fått med seg fem fantastiske vokalister og stiller med nypussede instrumenter og brede smil. Velkommen!

Nyheter

Impression Quartet

Det blir virkelig en pang-åpning på neste års turné-program når Tor Yttredal tar med seg tre av landets fremste jazzmusikere på tur.

Meld deg på vårt nyhetsbrev