Nyheter

Impression Quartet

Tor Yttredal sparker i gang årets turné-program med tre av landets travleste musikere.

TOR YTTREDAL IMPRESSION QUARTET

TOR YTTREDAL saksofonar

STÅLE STORLØKKEN tangentar

OLE MORTEN VÅGAN bass

AUDUN KLEIVE trommer

Nærare eit superband i norsk musikkliv er det ikkje mogleg å koma! Stavangermusikar Tor Yttredal er ein premissleverandør i Stavanger sitt musikkliv som fortener eit langt større publikum. No har han sett saman eit draumeband med Audun Kleive frå The Chasers og Jøkleba, Ståle Storløkken frå Supersilent og Elephant9, og superbassist Ole Morten Vågan frå Trondheim Jazzorkester og Motif. Sjølv har Yttredal jobba mest med å få andre musikarar til å låta betre – no er vi heldige som får høyra kva han har på hjartet saman med nokre av Noregs fremste musikarar.

Onsdag 29/1 – VOSS JAZZKLUBB

Torsdag 30/1 – STAVANGER JAZZFORUM

Fredag 31/1 – STORD JAZZKLUBB

Lørdag 1/2 – JØLSTER JAZZKLUBB

Søndag 2/2 – FLORA SAMFUNNSHUS

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.