Nyheter

BBB åpner arkivet

Søndag 16. februar kl. 15:00 kan du høre Bergen Big Band spille noen utvalgte favoritter fra notearkivet. Noen ønsker? Dette er isåfall rett tidspunkt å komme med dem.

Har du lurt på hva som finnes i våres notearkiv? Det har vi, og nå skal vi finne ut av det. Det vil si, først skal vi rydde i to proppfulle arkivskap som står innerst i lageret, delvis skjult av flere hauger med notemapper. Det er her notene havner etter at prosjektene er ferdig. Vi starter 2020 med å rydde for så å plukke noen perler fra vårt rikholdige arkiv. Vi kaller konseptet Åpent Arkiv.

BBB har som band gjennomgått en enorm utvikling i løpet av de senere årene, så når vi henter frem det “gamle” stoffet, vil musikken bli tilført nye elementer. Vi vil angripe fra nye vinkler, se nærmere på potensialet i komposisjonene, og “strekke og rive” i materialet for å tilpasse det vår tid med alle de nye kreative medlemmene i bandet. Et flott prosjekt i gjenbrukets ånd, med «gammel» musikk presentert på nytt og modernisert vis. Vel møtt!

Kjøp billett her.

Dører 14:30
Konsertstart 15:00
USF Sardinen

Fra forsiden

Nyheter

Impression Quartet

Tor Yttredal sparker i gang årets turné-program med tre av landets travleste musikere.

Nyheter

Bestillingsverk på tur

Erlend Apneseth sitt bestillingsverk: Fragmentarium - fra fjorårets Kongsberg Jazzfestival - kan høres på nytt 12.-16. februar.

Meld deg på vårt nyhetsbrev