Nyheter

BBB åpner arkivet

Søndag 16. februar kl. 15:00 kan du høre Bergen Big Band spille noen utvalgte favoritter fra notearkivet. Noen ønsker? Dette er isåfall rett tidspunkt å komme med dem.

Har du lurt på hva som finnes i våres notearkiv? Det har vi, og nå skal vi finne ut av det. Det vil si, først skal vi rydde i to proppfulle arkivskap som står innerst i lageret, delvis skjult av flere hauger med notemapper. Det er her notene havner etter at prosjektene er ferdig. Vi starter 2020 med å rydde for så å plukke noen perler fra vårt rikholdige arkiv. Vi kaller konseptet Åpent Arkiv.

BBB har som band gjennomgått en enorm utvikling i løpet av de senere årene, så når vi henter frem det “gamle” stoffet, vil musikken bli tilført nye elementer. Vi vil angripe fra nye vinkler, se nærmere på potensialet i komposisjonene, og “strekke og rive” i materialet for å tilpasse det vår tid med alle de nye kreative medlemmene i bandet. Et flott prosjekt i gjenbrukets ånd, med «gammel» musikk presentert på nytt og modernisert vis. Vel møtt!

Kjøp billett her.

Dører 14:30
Konsertstart 15:00
USF Sardinen

Fra forsiden

Nyheter

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Nyheter

Lumen Drones

This years Nutshell is cancelled due to covid-19, but we will present one band at the world wide web - LUMEN DRONES - Wednesday 20th at 20:00 (GMT+2).

Meld deg på vårt nyhetsbrev