Nyheter

Elizabeth Bovoli ny vikarierende daglig leder

Vi er glade for å kunne meddele at Elizabeth Bovoli er ansatt som daglig leder i Vestnorsk Jazzsenter, med oppstart i februar. Hun vil vikariere for Nina Torske, som er ute i en lengre sykdomspermisjon.

Elizabeth Bovoli er 32 år og kommer fra stillingen som daglig leder i Design Region Bergen. Hun har utdanning innen markedsføring, økonomi og grafisk design, og har arbeidserfaring fra ulike kunst- og kulturinstitusjoner, herunder KODE. Det er ikke med lett hjerte hun forlater design-verdenen, men sier hun ikke kunne la sjansen gå fra seg når det åpnet seg en mulighet på jazzfeltet. Musikk generelt og jazz spesielt står hennes hjerte svært nær. Elizabeth er kanskje også kjent for mange fra Evans Jazz Club i Bergen, der hun de senere årene har vært aktiv i styre og ledelse.

Elizabeth gleder seg til nye utfordringer, til å bli bedre kjent med aktørene på jazzfeltet både på Vestlandet og ellers i landet, og til å jobbe strategisk og politisk for å bidra til bedre forhold og utviklingsmuligheter for musikere og arrangører i vår region.

Vi er svært glade for å ha fått Elizabeth med på laget, og vi føler oss absolutt trygge på at hun vil ivareta den daglige driften og håndtere de strategiske oppgavene senteret står overfor, i denne spennende regionreform-tiden.

Bilde: Fotokreditering Pernille Sommer

For mer info, kontakt Elizabeth på elizabeth@vestnorskjazzsenter.no eller mobil 930 21 454, eller styreleder Asle Wingsternes på wingsternes@gmail.com eller mobil 416 14 252

Fra forsiden

Nyheter

HILDO 2.0

Denne kvintetten var på stamveg-turné i fjor og fortsetter like godt med en ny runde i år. De skal innom fire kulturhus på Vestlandet med sin særegne blanding av jazz og folkemusikk. Siden sist har de gitt ut en plate som har blitt tatt svært godt imot.

Nyheter

Nytt om Vestnorsk Jazzensemble

Høsten 2019 gjennomførte vi et prøveprosjekt med vår nye regionale orkestersatsning Vestnorsk Jazzensemble (VNJE), ledet av Jon Balke. Dette resulterte i to fantastisk fine konserter i Stavanger og i Bergen. I 2020 gleder vi oss til å presentere et nytt prosjekt, der bassist og komponist Per Zanussi vil skrive ny musikk for selvvalgt instrumentering. Mer info om dette kommer; nå først vil vi informere litt om veien videre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev