Nyheter

Elizabeth Bovoli ny vikarierende daglig leder

Vi er glade for å kunne meddele at Elizabeth Bovoli er ansatt som daglig leder i Vestnorsk Jazzsenter, med oppstart i februar. Hun vil vikariere for Nina Torske, som er ute i en lengre sykdomspermisjon.

Elizabeth Bovoli er 32 år og kommer fra stillingen som daglig leder i Design Region Bergen. Hun har utdanning innen markedsføring, økonomi og grafisk design, og har arbeidserfaring fra ulike kunst- og kulturinstitusjoner, herunder KODE. Det er ikke med lett hjerte hun forlater design-verdenen, men sier hun ikke kunne la sjansen gå fra seg når det åpnet seg en mulighet på jazzfeltet. Musikk generelt og jazz spesielt står hennes hjerte svært nær. Elizabeth er kanskje også kjent for mange fra Evans Jazz Club i Bergen, der hun de senere årene har vært aktiv i styre og ledelse.

Elizabeth gleder seg til nye utfordringer, til å bli bedre kjent med aktørene på jazzfeltet både på Vestlandet og ellers i landet, og til å jobbe strategisk og politisk for å bidra til bedre forhold og utviklingsmuligheter for musikere og arrangører i vår region.

Vi er svært glade for å ha fått Elizabeth med på laget, og vi føler oss absolutt trygge på at hun vil ivareta den daglige driften og håndtere de strategiske oppgavene senteret står overfor, i denne spennende regionreform-tiden.

Bilde: Fotokreditering Pernille Sommer

For mer info, kontakt Elizabeth på elizabeth@vestnorskjazzsenter.no eller mobil 930 21 454, eller styreleder Asle Wingsternes på wingsternes@gmail.com eller mobil 416 14 252

Fra forsiden

Nyheter

Sildajazz 2020

Onsdag starter årets Sildajazz, og nærmere 40 arrangementer og konserter vil gå av stabelen i løpet av fem tettpakkede dager.

Nyheter

Jazzknappleik

Paal Nilssen-Love og Jens Borge har trommet sammen hele 18 improvisasjonsmusikere fra Vestlandet til en to dagers festival midt i august. Festivalen begynner i Bergen og slutter i Stavanger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev