Nyheter

Ny stamveg-søknads-form

Det er frist 1. feb. Og nå må du fylle ut et digitalt skjema. Vi søker band for vår 2021.

Her finner du det:

Det gikk vel fint, eller?

Ta kontakt om det er noe som ikke fungerer.

Her finner du info om hva Stamvegen er.

Fra forsiden

Nyheter

Korona-utbrudd, konsekvenser for utøvere og arrangører

Vestnorsk Jazzsenter følger situasjonen rundt korona-utbruddet tett. De siste oppdateringene, datert 7. april, varsler at forbudet mot å gjennomføre kulturarrangement fortsetter frem til 15. juni. Les mer om konsekvensene dette får for utøvere og arrangører.

Nyheter

Avlyste arrangementer på VNJS

Det var så trist å se rekken av avlyste arrangementer, så nå lager vi heller en sak der vi samler de opp. Siste avlysning er Jazz i Sikte slik det var tenkt i 2020. Men fortvil ikke, vi skal få tatt det igjen senere i en eller annen form.

Meld deg på vårt nyhetsbrev