Nyheter

Avlyste arrangementer på VNJS

Det var så trist å se rekken av avlyste arrangementer, så nå lager vi heller en sak der vi samler de opp. Siste avlysning er Jazz i Sikte slik det var tenkt i 2020. Men fortvil ikke, vi skal få tatt det igjen senere i en eller annen form.

Ellers er vårens tre planlagte turneer med Hildo, Toivo og Front!Front avlyst. Samt Gig-akademiet med den tilhørende, åpne workshopen. Hovedscenen er avlyst hele våren. Jazzkurset på Firda i starten av mai går også ut, i likhet med showcase-programmet Nutshell. Vi vurderer situasjonen fortløpende mtp. Sommerjazzkurset på Jæren. Kommer tilbake med mer info om dette.

Men for å gjenta det, mye av dette kommer vi til å ta opp når verden ligner mer på seg selv. Og noe vil muligens presenteres i en annen form. Bare følg med her eller på vår Facebook-side og på anbefalingene fra FHI og lokale myndigheter. Det gjør vi. Vi er ikke på kontoret, men på telefon og e-post. Ta kontakt ved behov.

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Nyheter

Lumen Drones

This years Nutshell is cancelled due to covid-19, but we will present one band at the world wide web - LUMEN DRONES - Wednesday 20th at 20:00 (GMT+2).

Meld deg på vårt nyhetsbrev