Nyheter

Avlyste arrangementer på VNJS

Det var så trist å se rekken av avlyste arrangementer, så nå lager vi heller en sak der vi samler de opp. Siste avlysning er Jazz i Sikte slik det var tenkt i 2020. Men fortvil ikke, vi skal få tatt det igjen senere i en eller annen form.

Ellers er vårens tre planlagte turneer med Hildo, Toivo og Front!Front avlyst. Samt Gig-akademiet med den tilhørende, åpne workshopen. Hovedscenen er avlyst hele våren. Jazzkurset på Firda i starten av mai går også ut, i likhet med showcase-programmet Nutshell. Vi vurderer situasjonen fortløpende mtp. Sommerjazzkurset på Jæren. Kommer tilbake med mer info om dette.

Men for å gjenta det, mye av dette kommer vi til å ta opp når verden ligner mer på seg selv. Og noe vil muligens presenteres i en annen form. Bare følg med her eller på vår Facebook-side og på anbefalingene fra FHI og lokale myndigheter. Det gjør vi. Vi er ikke på kontoret, men på telefon og e-post. Ta kontakt ved behov.

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!