Nyheter

Avlyste arrangementer på VNJS

Det var så trist å se rekken av avlyste arrangementer, så nå lager vi heller en sak der vi samler de opp. Siste avlysning er Jazz i Sikte slik det var tenkt i 2020. Men fortvil ikke, vi skal få tatt det igjen senere i en eller annen form.

Ellers er vårens tre planlagte turneer med Hildo, Toivo og Front!Front avlyst. Samt Gig-akademiet med den tilhørende, åpne workshopen. Hovedscenen er avlyst hele våren. Jazzkurset på Firda i starten av mai går også ut, i likhet med showcase-programmet Nutshell. Vi vurderer situasjonen fortløpende mtp. Sommerjazzkurset på Jæren. Kommer tilbake med mer info om dette.

Men for å gjenta det, mye av dette kommer vi til å ta opp når verden ligner mer på seg selv. Og noe vil muligens presenteres i en annen form. Bare følg med her eller på vår Facebook-side og på anbefalingene fra FHI og lokale myndigheter. Det gjør vi. Vi er ikke på kontoret, men på telefon og e-post. Ta kontakt ved behov.

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Sildajazz 2020

Onsdag starter årets Sildajazz, og nærmere 40 arrangementer og konserter vil gå av stabelen i løpet av fem tettpakkede dager.

Nyheter

Jazzknappleik

Paal Nilssen-Love og Jens Borge har trommet sammen hele 18 improvisasjonsmusikere fra Vestlandet til en to dagers festival midt i august. Festivalen begynner i Bergen og slutter i Stavanger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev