Nyheter

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Sommerjazzkurset som opprinnelig var planlagt på Jæren Folkehøgskule i juni, utgår.

På årets digitale sommerjazzkurs får du en-til-en undervisning daglig, en halvtime på starten av dagen, og en halvtime på slutten – med en av våre glimrende instruktører. De ønsker å gi deg tett oppfølging og praktiske øvelser slik at du kan utvikle deg videre på instrumentet ditt og dermed gå inn i sommerferien full av inspirasjon og ny musikalsk giv..

I tillegg kan vi tilby tilpassede kurs i hørelære, arrangering/komponering, improvisasjon med mer. Fullstendig liste og timeplan kommer etter påmelding. 

Det er kun tre plasser pr. instrument, så vær kjapp og meld deg på om dette frister. Påmeldingsfristen er 1. juni. Bare ta kontakt om det er noe du/dere lurer på.

Den digitale versjonen av kurset gjennomføres fra 23 – 26. juni i tidsrommet 10:00-16:00.

Instruktørene, øverste fra venstre: Magne Thormodsæter (bass)Eva Bjerga Haugen (vokal), Hanna Paulsberg (saksofon/treblås), Dag Magnus Narvesen (trommer), Andreas Rotevatn (trombone/messingblås), Dag Arnesen (piano) og Oddrun Lilja Jonsdottir (gitar). Bli bedre kjent med dem via vår Facebook-side.

For å kunne delta trenger du instrumentet ditt og tilgang på en datamaskin med kamera og stabilt internett.

Pris:
500 kr for deltagere mellom 15 – 25 år
1000 kr for deltagere over 25 år

Meld deg på her!

Mer informasjon kommer fortløpende.

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!