Nyheter

Hovedscenen re-åpner

Endelig kan vi gå på konsert igjen. Fredag kan du høre General Post Office på Hovedscenen / Bergen Jazzforum. Lørdag spiller Økland/Apeland i Haugesund i regi av Sildajazz, neste fredag kan du høre Pocket Corner på Stavanger Jazzforum og Elisabeth Lid Trøen/Dag Arnesen Kvartett på Voss Jazzklubb.

Alle arrangement skal gjennomføres i henhold til myndighetenes anbefalinger og har smittevern i fokus, med god plass og nødvendig avstand i lokalet. Når det gjelder arrangementene vi er involvert i, tar vi dette på høyeste alvor. Har du spørsmål i forhold til noe av dette er det bare å ringe eller sende en epost. Kontaktinfo til administrasjonen finner du her. 

Det er fortsatt konserter du kan se hjemmefra, om du foretrekker det. For eksempel en minifestival fra Tou Scene på fredag som har et imponerende program. Nattjazz vil sammen med Festspillene og NRK sende Mathias Eick sin hyllest til Miles Davis og hans Kind of Blue fredag 22. mai. Si fra om det er andre tilbud vi har gått glipp av, og ha en riktig fin konserthelg!

 

Fra forsiden

Nyheter

Sildajazz 2020

Onsdag starter årets Sildajazz, og nærmere 40 arrangementer og konserter vil gå av stabelen i løpet av fem tettpakkede dager.

Nyheter

Jazzknappleik

Paal Nilssen-Love og Jens Borge har trommet sammen hele 18 improvisasjonsmusikere fra Vestlandet til en to dagers festival midt i august. Festivalen begynner i Bergen og slutter i Stavanger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev