Nyheter

Hovedscenen re-åpner

Endelig kan vi gå på konsert igjen. Fredag kan du høre General Post Office på Hovedscenen / Bergen Jazzforum. Lørdag spiller Økland/Apeland i Haugesund i regi av Sildajazz, neste fredag kan du høre Pocket Corner på Stavanger Jazzforum og Elisabeth Lid Trøen/Dag Arnesen Kvartett på Voss Jazzklubb.

Alle arrangement skal gjennomføres i henhold til myndighetenes anbefalinger og har smittevern i fokus, med god plass og nødvendig avstand i lokalet. Når det gjelder arrangementene vi er involvert i, tar vi dette på høyeste alvor. Har du spørsmål i forhold til noe av dette er det bare å ringe eller sende en epost. Kontaktinfo til administrasjonen finner du her. 

Det er fortsatt konserter du kan se hjemmefra, om du foretrekker det. For eksempel en minifestival fra Tou Scene på fredag som har et imponerende program. Nattjazz vil sammen med Festspillene og NRK sende Mathias Eick sin hyllest til Miles Davis og hans Kind of Blue fredag 22. mai. Si fra om det er andre tilbud vi har gått glipp av, og ha en riktig fin konserthelg!

 

Fra forsiden

Nyheter

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Nyheter

Lumen Drones

This years Nutshell is cancelled due to covid-19, but we will present one band at the world wide web - LUMEN DRONES - Wednesday 20th at 20:00 (GMT+2).

Meld deg på vårt nyhetsbrev