Nyheter

Neste Hovedscene-konsert

Vi legger kun ut ca. 45 billetter for salg til arrangementet og jobber etter myndighetens anbefalinger med smittevern i fokus og god plass og nødvendig avstand i lokalet.

KJØP BILLETT

Ordinær: 280,- / Medlem: 220,-

Fredag 15. mai / Dørene åpner 20:00, konsertstart 21:00

MARI KVIEN BRUNVOLL vokal, elektronikk, perkusjon, zither

ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon

ÅSMUND WELTZIEN tangenter

Building Instrument beveger seg i et slags fantasifullt ingenmannsland, mellom elektronika, organisk pop og noe mer mystisk og eventyrlig.  Reisen går gjerne fra dansbare rytmer via frie improviserte partier, til følelsesladede melodier. Tekstene er på moldenserdialekt men innehar også mer fantasispråkaktige fraser.

Som band danner de et unikt uttrykk, som høres bare ut som nettopp Building Instrument. De hadde allerede bygget seg en solid fanskare før de platedebuterte på labelet Hubro til overstrømmende kritikker i 2014. På deres andre album «Kem Som Kan å Leve» (2016) var utrykket deres enda mer drømmeaktig, lydbildet var større og mer innholdsrikt, og det var fortsatt snakk om sterkt vanedannende og underlig fengende musikk. I 2018 slapp Building Instrument sitt tredje album, «Mangelen Min», også denne gangen via det renommerte plateselskapet Hubro.

Om du er glad i Building Instrument er det verdt å merke seg at de skal på Stamveg-turné neste år. Reiseruten legges ut her når den er klar.

Fra forsiden

Nyheter

Digitalt Sommerjazzkurs

Vanligvis inviterer vi spillesugne ungdommer til å møtes og spille sammen på sommerjazzkurs. På grunn av de spesielle omstendighetene vil årets jazzkurs heller foregå hjemme hos deg. Det blir litt annerledes enn slik du øver til vanlig, for nå har du nemlig tilgang til syv glimrende jazzmusikere som vil gjøre det de kan for å støtte, hjelpe og veilede deg digitalt.

Nyheter

Lumen Drones

This years Nutshell is cancelled due to covid-19, but we will present one band at the world wide web - LUMEN DRONES - Wednesday 20th at 20:00 (GMT+2).

Meld deg på vårt nyhetsbrev