Nyheter

Neste Hovedscene-konsert

Vi legger kun ut ca. 45 billetter for salg til arrangementet og jobber etter myndighetens anbefalinger med smittevern i fokus og god plass og nødvendig avstand i lokalet.

KJØP BILLETT

Ordinær: 280,- / Medlem: 220,-

Fredag 15. mai / Dørene åpner 20:00, konsertstart 21:00

MARI KVIEN BRUNVOLL vokal, elektronikk, perkusjon, zither

ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon

ÅSMUND WELTZIEN tangenter

Building Instrument beveger seg i et slags fantasifullt ingenmannsland, mellom elektronika, organisk pop og noe mer mystisk og eventyrlig.  Reisen går gjerne fra dansbare rytmer via frie improviserte partier, til følelsesladede melodier. Tekstene er på moldenserdialekt men innehar også mer fantasispråkaktige fraser.

Som band danner de et unikt uttrykk, som høres bare ut som nettopp Building Instrument. De hadde allerede bygget seg en solid fanskare før de platedebuterte på labelet Hubro til overstrømmende kritikker i 2014. På deres andre album «Kem Som Kan å Leve» (2016) var utrykket deres enda mer drømmeaktig, lydbildet var større og mer innholdsrikt, og det var fortsatt snakk om sterkt vanedannende og underlig fengende musikk. I 2018 slapp Building Instrument sitt tredje album, «Mangelen Min», også denne gangen via det renommerte plateselskapet Hubro.

Om du er glad i Building Instrument er det verdt å merke seg at de skal på Stamveg-turné neste år. Reiseruten legges ut her når den er klar.

Fra forsiden

Nyheter

Håvard Ersland Trio

Neste Stamveg-turné er med en ung, fremadstormende piano-trio proppet med spilleglede, smittende entusiasme, sterke komposisjoner og musikalsk overskudd.

Nyheter

Martin Myhre Olsen & Bergen Big Band

Fredag 13. november kan du høre en hva en av landets mest spennende komponist, arrangør og saksofonist sammen med Bergen Big Band. USF Verftet, konsertstart: 21:00.

Meld deg på vårt nyhetsbrev