Nyheter

Hildegunn Øiseth m Bergen Big Band

Hildegunn Øiseth er en ettertraktet musiker og internasjonalt anerkjent komponist. Hun beskrives ofte som uredd, nysgjerrig, eventyrlysten og verdensvant. Hittil i år har hun kanskje vært mest synlig med sin egen kvartett og det kritikerroste albumet Manana, som kom ut i mars. I overskriften på Terje Mosnes sin anmeldelse står det «Lavmælt, vakkert og overbevisende igjen» – for det gjelder også for resten av diskografien hennes. Sjekk det ut!

Hildegunn har også lang erfaring med større ensembler. Gjennom hele nittitallet spilte hun i Bohuslän Big Band og siden hun flyttet hjem igjen har hun ofte vært å se i rekkene til Trondheim Jazz Orchestra. Nå er turen kommet til Bergen Big Band.

Vi tar smittevern på alvor og vil følge myndighetenes retningslinjer og anbefalinger som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter.

Billetter legges snart ut. Og det blir kun forhåndssalg av billetter til denne konserten.

Dørene åpner kl. 14:30, konsertstart kl. 15:00. USF Sardinen.

Fra forsiden

Nyheter

Håvard Ersland Trio

Neste Stamveg-turné er med en ung, fremadstormende piano-trio proppet med spilleglede, smittende entusiasme, sterke komposisjoner og musikalsk overskudd.

Nyheter

Martin Myhre Olsen & Bergen Big Band

Fredag 13. november kan du høre en hva en av landets mest spennende komponist, arrangør og saksofonist sammen med Bergen Big Band. USF Verftet, konsertstart: 21:00.

Meld deg på vårt nyhetsbrev