Nyheter

Joschas Midnight Preachers

Da er også resultatet fra Jazz i Sikte i Stavanger klart, og vinner-bandet ble sekstetten ledet av saksofonist Joscha Ernst. Gratulerer! Vi gleder oss til å høre dere i Bergen.

Det var ingen enkel sak for juryen å bestemme seg for en vinner under årets Jazz i sikte i Stavanger. Årets bandkandidater viste stor bredde og variasjon i format og uttrykk, noe som ga juryen et slags luksusproblem. Omsider ble det klart at seksmannsorkesteret Joscha’s Midnight Preachers ledet av Joscha Ernst blir å høre i Bergen ila. høsten. Gratulerer!
_
Med sin lekne og undersøkende musikalske tilnærming byr Joscha og hans Midnight Preachers på musikk med stort spenn i både dynamikk, form og uttrykk. Åpne og enkle komposisjoner gir kreative, våkne solister det rommet de trenger for å skape lekne, musikalske tankerekker, som støttes opp av et løssluppent og samtidig presist komp. Joscha’s Midnight Preachers er et band med mye vilje og entusiasme, glitrende godt samspill og god driv. Bergen kan glede seg!

Fra forsiden

Nyheter

Julekonsert med BBB

Vi må vel nesten kunne det kalle det en tradisjon snart. I år er nemlig Bergen Big Band klar med en jule-matiné for andre år på rad, med to strålende vokalister i tillegg til ti jenter fra Edvard Grieg Jentekor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev