Nyheter

Joschas Midnight Preachers

Da er også resultatet fra Jazz i Sikte i Stavanger klart, og vinner-bandet ble sekstetten ledet av saksofonist Joscha Ernst. Gratulerer! Vi gleder oss til å høre dere i Bergen.

Det var ingen enkel sak for juryen å bestemme seg for en vinner under årets Jazz i sikte i Stavanger. Årets bandkandidater viste stor bredde og variasjon i format og uttrykk, noe som ga juryen et slags luksusproblem. Omsider ble det klart at seksmannsorkesteret Joscha’s Midnight Preachers ledet av Joscha Ernst blir å høre i Bergen ila. høsten. Gratulerer!
_
Med sin lekne og undersøkende musikalske tilnærming byr Joscha og hans Midnight Preachers på musikk med stort spenn i både dynamikk, form og uttrykk. Åpne og enkle komposisjoner gir kreative, våkne solister det rommet de trenger for å skape lekne, musikalske tankerekker, som støttes opp av et løssluppent og samtidig presist komp. Joscha’s Midnight Preachers er et band med mye vilje og entusiasme, glitrende godt samspill og god driv. Bergen kan glede seg!

Fra forsiden

Nyheter

BBB & Marius Neset

Det er duket for et toppet, bergensk stjernelag med Marius Neset som spillende trener på årets Nattjazz.

Nyheter

Building Instrument

I første halvdel av februar reiser Building Instrument på Stamveg-turné. Her finner du reise-ruten deres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev