Nyheter

Joschas Midnight Preachers

Da er også resultatet fra Jazz i Sikte i Stavanger klart, og vinner-bandet ble sekstetten ledet av saksofonist Joscha Ernst. Gratulerer! Vi gleder oss til å høre dere i Bergen.

Det var ingen enkel sak for juryen å bestemme seg for en vinner under årets Jazz i sikte i Stavanger. Årets bandkandidater viste stor bredde og variasjon i format og uttrykk, noe som ga juryen et slags luksusproblem. Omsider ble det klart at seksmannsorkesteret Joscha’s Midnight Preachers ledet av Joscha Ernst blir å høre i Bergen ila. høsten. Gratulerer!
_
Med sin lekne og undersøkende musikalske tilnærming byr Joscha og hans Midnight Preachers på musikk med stort spenn i både dynamikk, form og uttrykk. Åpne og enkle komposisjoner gir kreative, våkne solister det rommet de trenger for å skape lekne, musikalske tankerekker, som støttes opp av et løssluppent og samtidig presist komp. Joscha’s Midnight Preachers er et band med mye vilje og entusiasme, glitrende godt samspill og god driv. Bergen kan glede seg!

Fra forsiden

Nyheter

Håvard Ersland Trio

Neste Stamveg-turné er med en ung, fremadstormende piano-trio proppet med spilleglede, smittende entusiasme, sterke komposisjoner og musikalsk overskudd.

Nyheter

Martin Myhre Olsen & Bergen Big Band

Fredag 13. november kan du høre en hva en av landets mest spennende komponist, arrangør og saksofonist sammen med Bergen Big Band. USF Verftet, konsertstart: 21:00.

Meld deg på vårt nyhetsbrev