Nyheter

UTSATT: Martin Myhre Olsen & Bergen Big Band

Fredag 13. november kan du høre en hva en av landets mest spennende komponist, arrangør og saksofonist sammen med Bergen Big Band. USF Verftet, konsertstart: 21:00.

Jazzintro-vinner, Spellemann, turné med Chick Corea, rolla som «Cannonball Adderley» i Kind of Blue-bandet til Mathias Eick og utnevnt til NTNU-ambassadør. Og enno har ikkje treblåsar Martin Myhre Olsen rukke å fylle 30! I tillegg er han eit formidabelt komponist-talent med evne til å bruka heile orkester som eit instrument og få fram særpreget i ulike instrumentsamansetningar. Til Bergen Big Band kjem han med ei blanding av nyskrive musikk og materiale frå MMO-Ensemble, Wako og Wako & Oslo Strings, alt med eit høgst personleg uttrykk. Storbandmusikk i verdsklasse!
.
Treblås:
Martin Myhre Olsen
Elisabeth Lid Trøen
Thomas Nøkkling
.
Trompeter:
Are Ovesen
Børge Styve
.
Tromboner:
Håvard Funderud
Pål Roseth
Joar Lemme
.
Rytmeseksjon:
Dag Arnesen
Mathias Marstrander
Magne Thormodsæter
Ivar Kolve
Øyvind Skarbø
.
Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vil følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter i høst.
.
Vi gjør også oppmerksom på at alle publikummere må kjøpe billetter på forhånd!
.
Ordinær: 250,- / Medlem: 150,-
Bli medlem og støtt Bergen Jazzforum: https://bergenjazzforum.no/medlemskap/
Dørene åpner kl 20:00, konsertstart kl 21:00
Billetter finner du her.

Fra forsiden

Nyheter

Julekonsert med BBB

Vi må vel nesten kunne det kalle det en tradisjon snart. I år er nemlig Bergen Big Band klar med en jule-matiné for andre år på rad, med to strålende vokalister i tillegg til ti jenter fra Edvard Grieg Jentekor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev