Nyheter

Martin Myhre Olsen & Bergen Big Band

Fredag 13. november kan du høre en hva en av landets mest spennende komponist, arrangør og saksofonist sammen med Bergen Big Band. USF Verftet, konsertstart: 21:00.

Jazzintro-vinner, Spellemann, turné med Chick Corea, rolla som «Cannonball Adderley» i Kind of Blue-bandet til Mathias Eick og utnevnt til NTNU-ambassadør. Og enno har ikkje treblåsar Martin Myhre Olsen rukke å fylle 30! I tillegg er han eit formidabelt komponist-talent med evne til å bruka heile orkester som eit instrument og få fram særpreget i ulike instrumentsamansetningar. Til Bergen Big Band kjem han med ei blanding av nyskrive musikk og materiale frå MMO-Ensemble, Wako og Wako & Oslo Strings, alt med eit høgst personleg uttrykk. Storbandmusikk i verdsklasse!
Treblås:
Martin Myhre Olsen
Elisabeth Lid Trøen
Thomas Nøkkling
Trompeter:
Are Ovesen
Børge Styve
Tromboner:
Håvard Funderud
Pål Roseth
Joar Lemme
Rytmeseksjon:
Dag Arnesen
Mathias Marstrander
Magne Thormodsæter
Ivar Kolve
Øyvind Skarbø
Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vil følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre konserter i høst.
Vi gjør også oppmerksom på at alle publikummere må kjøpe billetter på forhånd!
Ordinær: 250,- / Medlem: 150,-
Bli medlem og støtt Bergen Jazzforum: https://bergenjazzforum.no/medlemskap/
Dørene åpner kl 20:00, konsertstart kl 21:00
Billetter finner du her.

Fra forsiden

Nyheter

Håvard Ersland Trio

Neste Stamveg-turné er med en ung, fremadstormende piano-trio proppet med spilleglede, smittende entusiasme, sterke komposisjoner og musikalsk overskudd.

Nyheter

Musikersamlinger 2020

Stavanger: tirsdag 3. November kl. 11:00 - 13:00 Bergen: torsdag 5. November kl. 11:00 - 13:00 Trykk deg inn for påmeldingslink/info.

Meld deg på vårt nyhetsbrev