Nyheter

Musikersamlinger 2020

Stavanger: tirsdag 3. November kl. 11:00 – 13:00
Bergen: torsdag 5. November kl. 11:00 – 13:00
Trykk deg inn for påmeldingslink/info.

Velkommen til årets musikersamlinger i Stavanger og Bergen! Vi gleder oss til å treffe dere og høre hvordan det står til rundt om i regionen. Vi krysser fingrene for at årets samlinger kan gjennomføres fysisk, og legger derfor opp til en samling i Stavanger og en i Bergen.

Formålet med disse samlingene er gjensidig dialog. Administrasjonen i Vestnorsk Jazzsenter stiller, vi har med oss representanter fra KU (Kunstnerisk Utvalg i Vestnorsk Jazzsenter), i tillegg til en/flere eksterne bidragsytere. Minst like viktig er deres deltagelse i dialogen og vi håper å høre mer om hvordan situasjonen er for dere – både utfordringer og det som fungerer godt.

Datoer: 
Stavanger: tirsdag 3. November kl. 11:00 – 13:00
Bergen: torsdag 5. November kl. 11:00 – 13:00

Vi kommer tilbake til sted når det nærmer seg.

Påmelding: 
Som nevnt legger vi opp til fysiske møter og håper smittevernsituasjonen i begge byer tillater det. For å sikre at vi har store nok lokaler mtp smittevern trenger vi å vite hvem som kommer. Meld deg på ved å bestille deg en gratis-billett her:

Du velger selv hvilken by som passer deg best. Dersom vi mot formodning må møtes digitalt, sender vi informasjon om dette.

Tematikk:
Vi vil invitere en/flere eksterne bidragsytere også i år. I fjor hadde vi med oss Andreas Meland som snakket om plateutgivelser. Har du innspill til relevant tematikk? Gi oss beskjed! Det gjør du enten via påmeldingslinken eller ved å sende epost.
Vi håper at datoene passer, og hjelp oss gjerne med å spre ordet til andre utøvere du tror vil ha nytte av denne samlingen.

Bare ta kontakt om det skulle være noe! post@vestnorskjazzsenter.no

Fra forsiden

Nyheter

Håvard Ersland Trio

Neste Stamveg-turné er med en ung, fremadstormende piano-trio proppet med spilleglede, smittende entusiasme, sterke komposisjoner og musikalsk overskudd.

Nyheter

Martin Myhre Olsen & Bergen Big Band

Fredag 13. november kan du høre en hva en av landets mest spennende komponist, arrangør og saksofonist sammen med Bergen Big Band. USF Verftet, konsertstart: 21:00.

Meld deg på vårt nyhetsbrev