Nyheter

Arrangørsamling 2020

Årets arrangørsamling blir digital. Fredag 13. nov. 13:00-15:00.

ARRANGØRSAMLING 13. NOVEMBER 2020 13:00-15:00 

Samlingen er åpen for helårs-arrangører som allerede arrangerer, eller som har et ønske om å begynne og arrangere, jazzkonserter.

Velkommen til arrangørsamling! Send oss en mail om du blir med og/eller om du har noen saker du vil melde inn. Det planlagte programmet tar vi igjen når vi kan møtes fysisk. Men vi vil gjerne møtes likevel. Noen har spørsmål ift. covid-19 og andre lurer på andre ting. Det blir bra med en runde rundt bordet ift. hvordan det står til rundt omkring på Vestlandet.

Kl. 14:00 får vi besøk av Ragnhild Severeide fra AKKS som skal fortelle om deres ungdomsprosjekt. Hun har notert fire punkter hun vil snakke om:

– Hvorfor bør du drive med ungdomsmedvirkning? Hva får du som arrangør og leder igjen for det?
– Hva får ungdommene ut av et slikt prosjekt?
– Hvordan starte en ungdomsarrangør-gruppe/hvordan rekruttere
– Motivasjon, arbeidsmåte, oppfølging og tilpasninger – hvordan drive med reell, meningsfull ungdomsmedvirkning som skaper et bedre prosjekt og resultat
Det er satt av 10-15 minutter og er åpent for spørsmål etterpå.

Vi vil også viderebringe noen innspill som kom opp på musiker-samlingene i Bergen og Stavanger. Og så kan det hende det dukker opp en liten programpost som vi har veldig tro på og som vi venter på svar på nå.

Vi gleder oss til møte dere! Link til møtet: https://bit.ly/3luLJK7 

 

Fra forsiden

Nyheter

BounceAlarm

9.- 14. mars reiser BounceAlarm på stamveg-turné. Sekstetten ledes av vestlendingene Ingrid Steinkopf og Elisabeth Lid Trøen som har fått med seg fire glimrende musikere fra jazzlinjen i Trondheim. Sammen utgjør de et usedvanlig friskt og fremoverlent jazz-band.

Meld deg på vårt nyhetsbrev