Nyheter

Arrangørsamling 2020

Årets arrangørsamling blir fredag 13. november fra 16:00-19:00. Vi håper og møtes fysisk i Bergen slik vi pleier.

Skriv gjerne noen ord om dere har innspill til ting vi bør ta opp. Om det er noe dere er spesielt opptatt av eller tema der dere vil ha innspill/påfyll. Vi ønsker å ha en bolk der vi går inn i et spesifikt tema og en runde rundt bordet der vi kan diskutere litt løsere eller stille spørsmål vi ønsker innspill på. Vi kommer nærmere tilbake til programmet. Men sett av datoen allerede nå og send oss en mail om du kommer eller ikke. Etter møtet satser vi på middag og konsert slik vi pleier. Så si fra om du vil være med på dette også eller om du kun vil være med på samlingen. Ta kontakt om du har spørsmål ift. reise og opphold.

Fra forsiden

Nyheter

Håvard Ersland Trio

Neste Stamveg-turné er med en ung, fremadstormende piano-trio proppet med spilleglede, smittende entusiasme, sterke komposisjoner og musikalsk overskudd.

Nyheter

Martin Myhre Olsen & Bergen Big Band

Fredag 13. november kan du høre en hva en av landets mest spennende komponist, arrangør og saksofonist sammen med Bergen Big Band. USF Verftet, konsertstart: 21:00.

Meld deg på vårt nyhetsbrev