Nyheter

Gladmelding fra Vestland Fylkeskommune

Vestnorsk Jazzensemble er tildelt tre-årig støtte fra Vestland Fylkeskommune. Dette er svært gledelige nyheter! Endelig begynner finansieringen av dette fantastiske prosjektet å komme på plass.

Hittil har Vestnorsk Jazzensemble gjort et prøveprosjekt med Jon Balke, som vi også planlegger å fremføre igjen i 2021. Årets bestillingsverk med Per Zanussi, som skulle vært fremført under Sildajazz 2020, flyttes også til 2021. Vi har med andre ord ikke hatt noe konsertvirksomhet i år, men ser nå veldig frem til neste år. Vi gleder oss og til å sparke i gang nye prosjektet, noe som denne tildelingen gir anledning til!  Men i første omgang vil vi bare uttrykke glede over bevilgningen fra Vestland fylkeskommune. Vi kommer med flere nyheter etterhvert. Om du har ideer til prosjekter eller vil være med å spille kan du melde det inn her.

Fra forsiden

Nyheter

Nutshell 2024

4 dager, 7 konserter og 30 gjester, hvorav halvparten booker for internasjonale klubber og festivaler.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!