Nyheter

Gladmelding fra Vestland Fylkeskommune

Vestnorsk Jazzensemble er tildelt tre-årig støtte fra Vestland Fylkeskommune. Dette er svært gledelige nyheter! Endelig begynner finansieringen av dette fantastiske prosjektet å komme på plass.

Hittil har Vestnorsk Jazzensemble gjort et prøveprosjekt med Jon Balke, som vi også planlegger å fremføre igjen i 2021. Årets bestillingsverk med Per Zanussi, som skulle vært fremført under Sildajazz 2020, flyttes også til 2021. Vi har med andre ord ikke hatt noe konsertvirksomhet i år, men ser nå veldig frem til neste år. Vi gleder oss og til å sparke i gang nye prosjektet, noe som denne tildelingen gir anledning til!  Men i første omgang vil vi bare uttrykke glede over bevilgningen fra Vestland fylkeskommune. Vi kommer med flere nyheter etterhvert. Om du har ideer til prosjekter eller vil være med å spille kan du melde det inn her.

Fra forsiden

Nyheter

BBB & Marius Neset

Det er duket for et toppet, bergensk stjernelag med Marius Neset som spillende trener på årets Nattjazz.

Nyheter

Building Instrument

I første halvdel av februar reiser Building Instrument på Stamveg-turné. Her finner du reise-ruten deres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev