Nyheter

Gladmelding fra Vestland Fylkeskommune

Vestnorsk Jazzensemble er tildelt tre-årig støtte fra Vestland Fylkeskommune. Dette er svært gledelige nyheter! Endelig begynner finansieringen av dette fantastiske prosjektet å komme på plass.

Hittil har Vestnorsk Jazzensemble gjort et prøveprosjekt med Jon Balke, som vi også planlegger å fremføre igjen i 2021. Årets bestillingsverk med Per Zanussi, som skulle vært fremført under Sildajazz 2020, flyttes også til 2021. Vi har med andre ord ikke hatt noe konsertvirksomhet i år, men ser nå veldig frem til neste år. Vi gleder oss og til å sparke i gang nye prosjektet, noe som denne tildelingen gir anledning til!  Men i første omgang vil vi bare uttrykke glede over bevilgningen fra Vestland fylkeskommune. Vi kommer med flere nyheter etterhvert. Om du har ideer til prosjekter eller vil være med å spille kan du melde det inn her.

Fra forsiden

Nyheter

Heia Maijazz!

Maijazz skulle ha startet igår, men har fortsatt ikke lov til å arrangere konserter pga. lokale smittevernsregler. Nå ser det imidlertid ut til at de kan åpne festivalen torsdag 6. mai. Vi krysser fingrene for at det ikke kommer noen ny smittebølge og ønsker lykke til med avviklingen.

Nyheter

BBB og Marius Neset

Det er duket for et toppet, bergensk stjernelag med Marius Neset som spillende trener på årets Nattjazz.

Meld deg på vårt nyhetsbrev