Nyheter

Julekonsert med BBB – Avlyst

Vi har gått mange runder på om vi skal gjennomføre denne konserten. Og selv om kommunen har lettet litt på restriksjonene, er det fortsatt et stort ansvar å arrangere en konsert slik smittesituasjonen er nå. Hele landet er i dugnad for å få has på smitten, og vi føler vi må gjøre vår del. Vi beklager og lover å komme sterkt tilbake!

Søndag 13. desember kl. 14:00 blir det julematiné på USF Verftet. Med Bergen Big Band, Christian Øvreaas, Silje Louise Spurkeland. De gleder seg til å spille julen inn i år også.
.
Vi tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre arrangementer.
.
Dørene åpner en halvtime før.
.
Lead alto: Michael Barnes
2nd Alto: Elisabeth Lid Trøen
1st Tenor: Ole Jakob Hystad
2nd tenor: Aksel Røed
Baritone: Thomas Nøkling
.
1st trumpet: Martin Winter
2nd trumpet: Svein Henik Giske
3rd trumpet: Are Ovesen
4th trumpet: Tancred Heyerdahl Husø
.
1st trombone: Sindre Dalhaug
2nd trombone: Øyvind Hage
3rd trombone: Pål Roseth
4th tromone: Joar Lemme
.
piano: Dag Arnesen
guitar: Roar Kjeldahl
bass: Magne Thormodsæter
drums: Frank Jakobsen
.
vokal: Christian Øvreaas
vokal: Silje Louise Spurkeland
.
dirigent: Reid Gilje

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!