Nyheter

Building Instrument Avlyst

Vi er dessverre nødt til å avlyse Haugesund og Bømlo også. En av musikerne ble fredag formiddag pålagt karantene etter påvist smitte hos en nærkontakt av husstanden. Konsertene i Stavanger, Bergen og på Voss er allerede avlyst/utsatt.

Med:

MARI KVIEN BRUNVOLL røyst, diverse elektronikk, perkusjon, zither
ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon
ÅSMUND WELTZIEN diverse tangentar

Building Instrument er ein Bergensbasert trio som blandar akustiske og elektroniske uttrykk i fargerike komposisjonar. Den musikalske reisa går frå catchy rytmar, via frie improviserte parti, til kjenslelada melodiar med eit filmmusikkaktig preg. Sidan starten i 2008 har dei innimellom ein travel kvardag sloppe 3 plater på plateselskapet Hubro. Tekstane er på moldenserdialekt, skrive av vokalist Mari Kvien Brunvoll, musikken lagar dei saman. Som band dannar dei eit unikt uttrykk – i låtane så vel som visuelt på scena –  som høyres berre ut som nettopp Building Instrument.

Building Instrument på Facebook

Lørdag 6. feb. LANDMARK (Utsatt til 24. september)

Onsdag 10. feb. VOSS JAZZKLUBB (Utsettes til 22 september)

Torsdag 11. feb. STAVANGER JAZZFORUM (Avlyst)

Fredag 12. feb. KULTURKIRKEN SKÅRE, HAUGESUND (Avlyst)

Lørdag 13. feb. BØMLO KULTURHUS (Avlyst)

Fra forsiden

Nyheter

BounceAlarm

9.- 14. mars reiser BounceAlarm på stamveg-turné. Sekstetten ledes av vestlendingene Ingrid Steinkopf og Elisabeth Lid Trøen som har fått med seg fire glimrende musikere fra jazzlinjen i Trondheim. Sammen utgjør de et usedvanlig friskt og fremoverlent jazz-band.

Meld deg på vårt nyhetsbrev