Nyheter

Fint Fransk Orkester – Utsatt

Vi gleder oss til smekre chansons, upåklagelig uttale og god stemning med disse fem glimrende musikerne fra Stavanger. Men vi er dessverre nødt til å utsette dette til en annen gang, i tråd med myndighetenes anbefalinger. Vi beklager dette og kommer tilbake med mer info når vi har en ny turné-periode.

Med:

EVA BJERGA HAUGEN vokal, tangentar

DOMINIQUE BRACKEVA vokal, trombone

JOHAN EGDETVEIT trekkspel

ANDREAS BARSNES ONARHEIM gitar, vokal

THEODOR BARSNES ONARHEIM kontrabass

Fint Fransk Orkester er det næraste du kjem Montmatre i Paris utan å forlata Noreg. Med stil, eleganse, humor og virtuos speleglede blir du tatt med på ei reise djupt inn i den franske chanson-tradisjonen der du møter ei særeigen verd av originale låtar og fargerike rollefigurar. Med nypolert trombone, nystemt trekkspel og nydeleg song er musikken i hovudsak komponert av bandet sjølv, men med innslag frå franske forgjengarar som Serge Gainsbourg, Edith Piaf og Django Reinhardt. Cabaret og string-swing. Chansons, hjerte og smerte.

Tirsdag 23. februar: BØMLO (Utsatt)

Onsdag 24. februar: VOSS (Utsatt)

Torsdag 25. februar: SOGNDAL (Utsatt)

Fredag 26. februar: JØLSTER (Utsatt)

Lørdag 27. februar: BERGEN (Utsatt)

Søndag 28. februar: ØYSTESE (Utsatt)

Link til orkesterets hjemmeside.

Fra forsiden

Nyheter

BounceAlarm

9.- 14. mars reiser BounceAlarm på stamveg-turné. Sekstetten ledes av vestlendingene Ingrid Steinkopf og Elisabeth Lid Trøen som har fått med seg fire glimrende musikere fra jazzlinjen i Trondheim. Sammen utgjør de et usedvanlig friskt og fremoverlent jazz-band.

Meld deg på vårt nyhetsbrev