Nyheter

Fint Fransk Orkester – Utsatt

Vi gleder oss til smekre chansons, upåklagelig uttale og god stemning med disse fem glimrende musikerne fra Stavanger. Men vi er dessverre nødt til å utsette dette til en annen gang, i tråd med myndighetenes anbefalinger. Vi beklager dette og kommer tilbake med mer info når vi har en ny turné-periode.

Med:

EVA BJERGA HAUGEN vokal, tangentar

DOMINIQUE BRACKEVA vokal, trombone

JOHAN EGDETVEIT trekkspel

ANDREAS BARSNES ONARHEIM gitar, vokal

THEODOR BARSNES ONARHEIM kontrabass

Fint Fransk Orkester er det næraste du kjem Montmatre i Paris utan å forlata Noreg. Med stil, eleganse, humor og virtuos speleglede blir du tatt med på ei reise djupt inn i den franske chanson-tradisjonen der du møter ei særeigen verd av originale låtar og fargerike rollefigurar. Med nypolert trombone, nystemt trekkspel og nydeleg song er musikken i hovudsak komponert av bandet sjølv, men med innslag frå franske forgjengarar som Serge Gainsbourg, Edith Piaf og Django Reinhardt. Cabaret og string-swing. Chansons, hjerte og smerte.

Tirsdag 23. februar: BØMLO (Utsatt)

Onsdag 24. februar: VOSS (Utsatt)

Torsdag 25. februar: SOGNDAL (Utsatt)

Fredag 26. februar: JØLSTER (Utsatt)

Lørdag 27. februar: BERGEN (Utsatt)

Søndag 28. februar: ØYSTESE (Utsatt)

Link til orkesterets hjemmeside.

Fra forsiden

Nyheter

Heia Maijazz!

Maijazz skulle ha startet igår, men har fortsatt ikke lov til å arrangere konserter pga. lokale smittevernsregler. Nå ser det imidlertid ut til at de kan åpne festivalen torsdag 6. mai. Vi krysser fingrene for at det ikke kommer noen ny smittebølge og ønsker lykke til med avviklingen.

Nyheter

BBB og Marius Neset

Det er duket for et toppet, bergensk stjernelag med Marius Neset som spillende trener på årets Nattjazz.

Meld deg på vårt nyhetsbrev