Nyheter

Gig-akademiet med Jon Balke – Utsatt

Planlagte konsert er en del av en prosjektuke for studentene på Griegakademiet. Den lar seg ikke gjennomføre slik det er nå. Denne konserten må dermed utsettes. Kommer tilbake til ny dato.

GIG-akademiet er et samarbeidsprosjekt mellom Jazzlinjen på Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter. Her inviterer vi etablerte jazzmusikere til å jobbe med studentene for så å presentere arbeidet i konsertform.
.
Denne konsertkvelden er med komponist, pianist, bandleder og perkusjonist Jon Balke. Han vil tilbringe to dager med jazz-studentene hvor de skal se nærmere på rytmiske fraser hentet fra sabar, Wolof-folkets tradisjonelle tromme- og dansemusikk. Vi ser frem til hva de vil presentere på konserten hvor det er bedt om et flygel og et par solist-mikrofoner.

Fra forsiden

Nyheter

BounceAlarm

9.- 14. mars reiser BounceAlarm på stamveg-turné. Sekstetten ledes av vestlendingene Ingrid Steinkopf og Elisabeth Lid Trøen som har fått med seg fire glimrende musikere fra jazzlinjen i Trondheim. Sammen utgjør de et usedvanlig friskt og fremoverlent jazz-band.

Meld deg på vårt nyhetsbrev