Nyheter

Jazz i Sikte med nytt format

Påmeldingsfristen er åpen og band oppfordres til å søke snarest mulig. Siste frist er 8. mai. Trykk deg inn for mer info om prosjektet og se hva som er nytt i år.

Jazz i sikte er et workshop- og veiledningsprogram som skal gi unge jazzmusikere ekstra motivasjon og utvikling fra påmelding til konsert. Prosjektet har som formål å stimulere jazzinteressen og rekrutteringen blant unge musikere i Vestlandsregionen. Jazz i Sikte ledes av Bergmund Skaslien i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter (VNJS), Bergen Jazzforum (BJF), Stavanger Jazzforum (SJF) og Nattjazz. 

Alle band får veiledning musikalsk på mail og gjennom to fysiske workshops. En på slutten av semesteret og en i starten av semesteret etter sommeren. I år blir det også digitale bolker som handler om egenutvikling, hvordan organisere band og hvordan skrive søknader.

Til høsten inviteres fem av bandene til å spille konserter på Bergen og Stavanger Jazzforum. En jury plukker så ut to vinnerband som får to betalte spillejobber hvorav den ene er på Nattjazz.

Det er nå åpent for påmelding. Seneste søknadsfrist 8 mai. 

Programmet starter sent i år på grunn av korona og de som vil kan derfor gjerne melde på eksamen- eller tentamen- band slik at disse får et liv etterpå.

Programmet er åpent for band og musikere som bor i Hordaland, Rogaland eller Sogn og Fjordane og har en øvre aldersgrense på 35 år. 

For å melde deg på send mail med lydfil til både bergmunds@gmail.com og audun@vestnorskjazzsenter.no 

Man kan også melde seg på til Bergmund Waal Skaslien på Facebook. 

Følgende info skal være med:

Hei jeg heter….. og vil melde på bandet mitt .… til Jazz i sikte. 

Alle medlemmene bor i …… og er under 35 år.

Band-navn og besetning:

Hans Broseth el.gitar

Ken Mearson piano

Hanne Jensen kontrabass

Kort info om hvordan type jazz bandet spiller, om det er komposisjoner eller fritt, elektrisk eller akustisk og lignende.

Kontakt informasjon til alle musikere!

Hans Mearson tlf 92345678  hansybadge@gmail.com

Ken Mearson tlf 98456345 kensimail@hotmail.com

Hanne Jensen tlf 67809234  Hanne:jensen@gmail.com

Demo som mp3 lyd-fil eller link til Soundcloud legges ved eller ettersendes så fort som mulig! Trenger ikke være bra kvalitet.


Spørsmål? Ring Bergmund Waal Skaslien på tlf.  92230180 eller finn han på Facebook.

Blant  tidligere deltakere kan man nevne: General Post Office, Marius Neset, Martin Halla, Ine Hoem, Stein Urheim, Christina Bjordal, Machine Birds, Øyvind Skarbø, Morning has occurred, Marte Eberson, Ida Maria (Sivertsen), Chilli Vanilla, Ndabo Zulu, Mathias Hagen, Arne Martin Nybo, Trond-Martin Tanke, Tancred Heyerdahl Husø m. fl.

Programmet er ledet av Bergmund Waal Skaslien som har spilt med et bredt felt av norske og utenlandske jazzmusikere og er etablert komponist og sjangerfri utøver.

Fra forsiden

Nyheter

God sommer!

Det er straks 1. juli og årets Sommerjazzkurs er nettopp ferdig. Her ser dere nesten alle sammen, deltagere og instruktører. Det har vært en fantastisk fin uke med en herlig gjeng og med masse god musikk.

Nyheter

Li and the Infinite Game

Bestillingsverk av Per Zanussi for Vestnorsk Jazzensemble med urfremføring på Sildajazz i Haugesund lørdag 14. august 2021.

Meld deg på vårt nyhetsbrev