Nyheter

Heia Maijazz!

Maijazz skulle ha startet igår, men har fortsatt ikke lov til å arrangere konserter pga. lokale smittevernsregler. Nå ser det imidlertid ut til at de kan åpne festivalen torsdag 6. mai. Vi krysser fingrene for at det ikke kommer noen ny smittebølge og ønsker lykke til med avviklingen.

Ellers kan det nevnes at 30-års-jubilanten Balejazz er flyttet til september (samme måned som Vossa Jazz allerede er flyttet til) og at Nattjazz planlegger å arrangere festival med to konserter daglig i 16 dager for å få på plass alle artistene som er flyttet over fra fjorårets avlyste festival. Sildajazz vil naturligvis også bli berørt av pandemien, men planlegger ut i fra ulike scenarioer. Vi gleder oss over alt som går som planlagt og at det i år er ekstra mye å se frem til i september.

Fra forsiden

Nyheter

God sommer!

Det er straks 1. juli og årets Sommerjazzkurs er nettopp ferdig. Her ser dere nesten alle sammen, deltagere og instruktører. Det har vært en fantastisk fin uke med en herlig gjeng og med masse god musikk.

Nyheter

Li and the Infinite Game

Bestillingsverk av Per Zanussi for Vestnorsk Jazzensemble med urfremføring på Sildajazz i Haugesund lørdag 14. august 2021.

Meld deg på vårt nyhetsbrev