Nyheter

Heia Maijazz!

Maijazz skulle ha startet igår, men har fortsatt ikke lov til å arrangere konserter pga. lokale smittevernsregler. Nå ser det imidlertid ut til at de kan åpne festivalen torsdag 6. mai. Vi krysser fingrene for at det ikke kommer noen ny smittebølge og ønsker lykke til med avviklingen.

Ellers kan det nevnes at 30-års-jubilanten Balejazz er flyttet til september (samme måned som Vossa Jazz allerede er flyttet til) og at Nattjazz planlegger å arrangere festival med to konserter daglig i 16 dager for å få på plass alle artistene som er flyttet over fra fjorårets avlyste festival. Sildajazz vil naturligvis også bli berørt av pandemien, men planlegger ut i fra ulike scenarioer. Vi gleder oss over alt som går som planlagt og at det i år er ekstra mye å se frem til i september.

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-turné for hele familien

Spellemannsprisnominert og kritikerrost. Men selv advarer de barn mot å gå på konsert. De spiller nemlig skikkelig skummel musikk!

Nyheter

Frode Gjerstad Trio + 1

Torsdag 9. sept.: Spor 5, Stavanger // Fredag 10. sept.: Kulturkirken Skåre, Haugesund // Lørdag 11. sept.: Stereo, Bergen // Søndag 12. sept.: Kabuso, Øystese

Meld deg på vårt nyhetsbrev