Nyheter

16 dager med Nattjazz!

Nattjazz traff blink når de før jul så fremover mot årets festival. De forutså iallfall at det ville være lov med 100-200 publikummere og bestemte seg for å utvide festivalen for å få plass til alle bandene som ikke fikk spilt på fjorårets avlyste festival.

De utenlandske artistene uteblir da det er nær sagt praktisk umulig å hente inn utenlandske musikere for øyeblikket. Men heldigvis er det masse god norsk jazz å ta av. Og det er tett mellom dem på årets program. Her finner du full oversikt.

Mye er utsolgt, men det er fortsatt noen god-biter igjen. Så kjøp deg en billett og få med deg litt festival i år mens det er enda er ledig! Ønsker deg en riktig fint festival, enten du er publikummer eller om du jobber eller spiller der.

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-turné for hele familien

Spellemannsprisnominert og kritikerrost. Men selv advarer de barn mot å gå på konsert. De spiller nemlig skikkelig skummel musikk!

Nyheter

Frode Gjerstad Trio + 1

Torsdag 9. sept.: Spor 5, Stavanger // Fredag 10. sept.: Kulturkirken Skåre, Haugesund // Lørdag 11. sept.: Stereo, Bergen // Søndag 12. sept.: Kabuso, Øystese

Meld deg på vårt nyhetsbrev