Nyheter

16 dager med Nattjazz!

Nattjazz traff blink når de før jul så fremover mot årets festival. De forutså iallfall at det ville være lov med 100-200 publikummere og bestemte seg for å utvide festivalen for å få plass til alle bandene som ikke fikk spilt på fjorårets avlyste festival.

De utenlandske artistene uteblir da det er nær sagt praktisk umulig å hente inn utenlandske musikere for øyeblikket. Men heldigvis er det masse god norsk jazz å ta av. Og det er tett mellom dem på årets program. Her finner du full oversikt.

Mye er utsolgt, men det er fortsatt noen god-biter igjen. Så kjøp deg en billett og få med deg litt festival i år mens det er enda er ledig! Ønsker deg en riktig fint festival, enten du er publikummer eller om du jobber eller spiller der.

Fra forsiden

Nyheter

Det nærmer seg Sommerjazzkurs!

Vi møtte Dag Magnus Narvesen forrige uke for å høre mer om hva årets kurs skal handle om. Og vi har snakket med kommuneoverlegen om hvordan vi må tilpasse oss gjeldende smittevern-regler i Jølster.

Nyheter

Li and the Infinite Game

Bestillingsverk av Per Zanussi for Vestnorsk Jazzensemble med urfremføring på Sildajazz i Haugesund lørdag 14. august 2021.

Meld deg på vårt nyhetsbrev