Nyheter

Nutshell på Sildajazz

Årets Nutshell arrangeres under Sildajazz 11.-15. august. Vi håper da å kunne ønske ca. 25 internasjonale gjester til Haugesund. I tillegg kommer det 10-15 norske. Gjestene er i hovedsak folk som booker til internasjonale jazzfestivaler samt noen pressefolk som skriver om jazz.

Årets program er booket av Ole Morten Vågan og Nina Torske på VNJS. Slik ser det ut:

Øyvind Dale Trio
Mye glede seg til på Sildajazz-programmet også. Trykk deg inn her for full oversikt.
For mer info om Nutshell.

Fra forsiden

Nyheter

God sommer!

Det er straks 1. juli og årets Sommerjazzkurs er nettopp ferdig. Her ser dere nesten alle sammen, deltagere og instruktører. Det har vært en fantastisk fin uke med en herlig gjeng og med masse god musikk.

Nyheter

Li and the Infinite Game

Bestillingsverk av Per Zanussi for Vestnorsk Jazzensemble med urfremføring på Sildajazz i Haugesund lørdag 14. august 2021.

Meld deg på vårt nyhetsbrev