Nyheter

God sommer!

Det er straks 1. juli og årets Sommerjazzkurs er nettopp ferdig. Her ser dere nesten alle sammen, deltagere og instruktører. Det har vært en fantastisk fin uke med en herlig gjeng og med masse god musikk.

I år var vi tilbake på Thon Hotell Jølster på Skei hvor kurset startet for 7 år siden. Her er det deilig mat og bra fasiliteter både for øving og konsert. Konserten ble arrangert av Jølster Jazzklubb. De stilte også med masse utstyr og var behjelpelig både med henting og levering på flyplassen og mye annet. Vi hadde også med fire foreldre som hjalp til etter behov. Tusen takk til alle sammen!

Nå tar vi sommerferie. Våre neste prosjekter er Nutshell og en urfremføring med VNJE og Per Zanussi, begge deler på Sildajazz i midten av august. Inntil da ønsker vi alle en riktig fin sommer!

Fra forsiden