Nyheter

Stamveg-turné for hele familien

Spellemannsprisnominert og kritikerrost. Men selv advarer de barn mot å gå på konsert. De spiller nemlig skikkelig skummel musikk!

Med:

BRITT-SYNNØVE JOHANSEN vokal 

JOHN LILJA bass, ukulele, mandolin, vokal 

JOHAN EGDETVEIT trekkspel, vokal 

Britt-Synnøve, John og Johan bur i ei rar verd som er befolka av skumle folk og dyr, men sjølv om dei er skumle vert det morosamt likevel. Her dukkar det opp vampyrar, her kjem farleg fisk, og ikkje minst ein dansande krokodille. Sjølvsagt er den svingande musikken skreddersydd til tekstane – vampyrsangen har transylvansk 7-takt, krokodillen dansar til gloheit zydeco og pirayaen går fullstendig zombie… eg meiner samba… Skummelt og morosamt om ein annan frå ein virtuos og samspelt trio.

«Skakke sanger er en oppfinnsom, original, spennende og knallgod barneplate… Dette er en utgivelse Spellemann-komiteen for barneplater bør notere seg.» (Stavanger Aftenblad)

Tors. 30. sept. BØMLO

Fre. 1. okt. HAUGESUND

Lør. 2. okt. SULDAL

Søn. 3. okt. LÆRDAL

Turneen er en del av Vestnorsk Jazzsenters turné-ordning, Den Musikalske Stamvegen. Ordningen  står  for  ca.  40  konserter i året i Vestland og Rogaland. Siden oppstarten har ca. 170 musikere vært med, de fleste av dem bosatt på Vestlandet.

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!