Nyheter

Musiker- og arrangørsamlinger i Bergen og Stavanger

Her finner du info om årets samlinger enten du er musiker, arrangør eller begge deler.

Årets arrangørtreff i Bergen er satt til torsdag 11. november fra kl. 17:00-19:00 på USF Verftet. Etter det blir det felles middag og så konsert med Scheen Jazzorkester med Ambrose Akinmusire. Her er arrangører fra hele regionen velkommen. Men siden vi har samling i Stavanger senere i november er denne fortrinnsvis for arrangører i Vestland.

Har du innspill til noe du har lyst å diskutere eller høre mer om? Da er det veldig fint om du melder fra. Enten i påmeldingsskjemaet eller så send oss en mail direkte.

Meld deg på her.

I Stavanger inviterer vi til samling for både musikere og arrangører fra hele Rogaland torsdag 25. nov. Vi får blant annet selskap av fire jazzfestivaler som skal snakke/og er åpne for spørsmål om booking. Det blir lunsj kl. 13:00-14:00 og samling kl. 14:00-16:00. Begge deler blir på Spor 5.

Her vil VNJS sitt styre og representanter fra Kunstnerisk Utvalg (KU) også være med. Så det blir en fin anledning for å møte også andre enn oss i administrasjonen.

Meld deg på her.

Årets musikertreff i Bergen blir 30. nov. kl. 12:00-14:00 på USF Verftet. Det blir servert lunsj og kaffe. Vi kommer nærmere tilbake til programmet. Men meld gjerne fra om det er noe spesielt dere har lyst å diskutere nærmere eller høre mer om.

Meld deg på her.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs 2024

25.-30. juni arrangerer vi som vanlig Sommerjazzkurs for unge musikere. Også i år er vi på Thon Hotel på Skei i Jølster hvor de har bra fasiliteter, god mat og ikke minst en strålende, lokal samarbeidspartner i Jølster Jazzklubb.

Nyheter

Pantome 448c with Cumin

Etter en svært vellykket konsert på Nattjazz er neste mulighet for å høre Mira Thiruchelvams fantastiske bestillingsverk med Vestnorsk Jazzensemble 10. og 12. august i Haugesund og Oslo.