Nyheter

BBB m Martin Myhre Olsen

USF Sardinen
Søndag 14. nov.
Konsertstart 15:00

30-årsjubilanten BBB har nettopp landet etter en forrykende turné med verdensstjernen Marius Neset, men er fortsatt i fyr og flamme! Spesielt siden de snart skal spille med en annen saxofonkoloss, nemlig Martin Myhre Olsen.
.
Jazzintro-vinner, Spellemann, turné med Chick Corea, rolla som «Cannonball Adderley» i Kind of Blue-bandet til Mathias Eick og utnevnt til NTNU-ambassadør. Og enno har ikkje treblåsar Martin Myhre Olsen rukke å fylle 30! I tillegg er han eit formidabelt komponist-talent med evne til å bruka heile orkester som eit instrument og få fram særpreget i ulike instrumentsamansetningar. Til Bergen Big Band kjem han med ei blanding av nyskrive musikk og materiale frå MMO-Ensemble, Wako og Wako & Oslo Strings, alt med eit høgst personleg uttrykk. Storbandmusikk i verdsklasse!
.
Dørene åpner 14.30, konsertstart 15.00

Fra forsiden

Nyheter

Under Bakken

Audio-visuelt verk om livet under bakken. Her får du høre fem ulike musikere innimellom levende bilder fra virkeligheten og fra fantasien. I høst kan du oppleve "Under Bakken" på Stord, Sand og i Bergen.

Nyheter

Søknadsfrist Stamvegen

1. september er det søknadsfrist for vår turnéordning som går under navnet Den Musikalske Stamvegen, eller bare Stamvegen. Vi er nå på utkikk etter band og prosjekter for høst 2025. Om du har navn på musikerne og en link med musikk er det fort gjort å søke. Vi prioriterer musikere som er bosatt i Vestland og Rogaland.