Nyheter

BBB m Martin Myhre Olsen

USF Sardinen
Søndag 14. nov.
Konsertstart 15:00

30-årsjubilanten BBB har nettopp landet etter en forrykende turné med verdensstjernen Marius Neset, men er fortsatt i fyr og flamme! Spesielt siden de snart skal spille med en annen saxofonkoloss, nemlig Martin Myhre Olsen.
.
Jazzintro-vinner, Spellemann, turné med Chick Corea, rolla som «Cannonball Adderley» i Kind of Blue-bandet til Mathias Eick og utnevnt til NTNU-ambassadør. Og enno har ikkje treblåsar Martin Myhre Olsen rukke å fylle 30! I tillegg er han eit formidabelt komponist-talent med evne til å bruka heile orkester som eit instrument og få fram særpreget i ulike instrumentsamansetningar. Til Bergen Big Band kjem han med ei blanding av nyskrive musikk og materiale frå MMO-Ensemble, Wako og Wako & Oslo Strings, alt med eit høgst personleg uttrykk. Storbandmusikk i verdsklasse!
.
Dørene åpner 14.30, konsertstart 15.00

Fra forsiden

Nyheter

Lag en barne-konsert-workshop

Mandag 10. okt. fra kl. 12:00-14:00. Gratis workshop med Lekerommet og mulighet for samarbeid med BJF/Bajazz for de av dere som kommer i gang med prosessen. Alle musikere som har lyst å spille for barn er hjertelig velkommen til å være med.