Nyheter

BBB m Martin Myhre Olsen

USF Sardinen
Søndag 14. nov.
Konsertstart 15:00

30-årsjubilanten BBB har nettopp landet etter en forrykende turné med verdensstjernen Marius Neset, men er fortsatt i fyr og flamme! Spesielt siden de snart skal spille med en annen saxofonkoloss, nemlig Martin Myhre Olsen.
.
Jazzintro-vinner, Spellemann, turné med Chick Corea, rolla som «Cannonball Adderley» i Kind of Blue-bandet til Mathias Eick og utnevnt til NTNU-ambassadør. Og enno har ikkje treblåsar Martin Myhre Olsen rukke å fylle 30! I tillegg er han eit formidabelt komponist-talent med evne til å bruka heile orkester som eit instrument og få fram særpreget i ulike instrumentsamansetningar. Til Bergen Big Band kjem han med ei blanding av nyskrive musikk og materiale frå MMO-Ensemble, Wako og Wako & Oslo Strings, alt med eit høgst personleg uttrykk. Storbandmusikk i verdsklasse!
.
Dørene åpner 14.30, konsertstart 15.00

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!