Nyheter

Bergen Songbook 2.0 – Avlyst

Den planlagte konserten med Bergen Big Band søndag 12. des. er dessverre avlyst.

Bergen Big Band feirer 30-årsjubileum i år og med Bergen Songbook presenterer de ny-arrangerte storbandversjoner av kjente bergenslåter. Gamle skillingsviser, nyere hits samt klassiske stykker skrevet av mestere fra byen vår. Bl.a. Jan Eggum, Arne Bendiksen, Ole Bull, Tomboy og Ylvis. Det blir glødende trombonister, fyrrige saxofonister, hylende trompetere og et fantastisk komp som garanterer en opplevelse i særklasse.
.
.
– Dørene åpner: kl.18:30
– Konsertstart: ca. kl.19:00
– Unummererte sitteplasser
– Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift).
.
For spørsmål om ledsagerbilletter, kontakt USF direkte på e-post epost@usf.no

Fra forsiden

Nyheter

Kurs i komposisjon og arrangering

Nytt av året er et kurs i arrangering og komponering med Knut Kristiansen. Kurset går over 4 dager fordelt på tre måneder med oppfølging i mellom møtene. Påmeldingsfrist er tirsdag 8. februar. Begrenset antall plasser.

Nyheter

Vestnorsk Jazzsenter 25 år

Tiden flyr når man har det gøy – og plutselig kan Vestnorsk Jazzsenter (VNJS) krysse av for 25 aktive år som produksjons- og kompetansesenter på Vestlandet!