Nyheter

Kurs i komposisjon og arrangering

Nytt av året er et kurs i arrangering og komponering med Knut Kristiansen. Kurset går over 4 dager fordelt på to-tre måneder med oppfølging i mellom møtene.

Alle deltagere må ha tilgang til en datamaskin og et eget-komponert stykke, en standard-låt eller annen jazz-komposisjon som de vil jobbe med/arrangere. Det er en fordel om en har Sibelius Ultimate med Note-performer for Sibelius eller tilsvarende, men det er ikke noe must.

Kurset tar for seg ulike teknikker for å arrangere/komponere for blåserekke med komp. Det kan være alt fra oktett til storband-besetning. I tillegg til kurs-dagene vil deltagerne følges opp en-til-en.

Vi er veldig glad for å ha fått med oss Knut Kristiansen som instruktør. Knut har tidligere holdt kurs i dette på jazzlinjen på Griegakademiet og har lang erfaring som pedagog. Han har jobbet innenfor dette feltet i 50 år og skrevet for en rekke ulike ensembler, blant annet Bergen Big Band og deres Kuria-Suite.

Meld din interesse her.

Kurset koster 1.200 kr.

Praktisk info:

Vi legger opp til fire dager i en periode på 2-3 måneder.

  • Første økt: to dager fra kl. 10:00-15:00
  • Andre økt (noen uker etterpå): en dag fra kl. 10:00-15:00
  • Tredje økt (noen uker etter det igjen): kl. 10:00-15:00

(Datoene blir vi enig om i samråd med deltagerne.)

Hvor:

  • I Bergen. Fortrinnsvis fysisk, men vi ser også på løsninger for å kunne delta digitalt om ønskelig.

Fra forsiden

Nyheter

Under Bakken

Audio-visuelt verk om livet under bakken. Her får du høre fem ulike musikere innimellom levende bilder fra virkeligheten og fra fantasien. I høst kan du oppleve "Under Bakken" på Stord, Sand og i Bergen.

Nyheter

Søknadsfrist Stamvegen

1. september er det søknadsfrist for vår turnéordning som går under navnet Den Musikalske Stamvegen, eller bare Stamvegen. Vi er nå på utkikk etter band og prosjekter for høst 2025. Om du har navn på musikerne og en link med musikk er det fort gjort å søke. Vi prioriterer musikere som er bosatt i Vestland og Rogaland.