Nyheter

Sommerjazzkurs 2022

Årets sommerjazzkurs arrangeres på Skei i Jølster fra 28. juni-2. juli. Det blir som vanlig masse musikk i fire dager. Bli med!

Kurset avsluttes med en konsert lørdag kveld, så vi reiser først hjem dagen etter. Det koster kun 3.500. Da er overnatting og mat inkludert. Og det er veldig god mat, med svære buffeer på Thon Hotell Jølster tre ganger daglig. Vi har fine og lyse rom til undervisning og til å spille i band med andre deltagere.

Vi har fått med oss en glimrende gjeng med instruktører også i år:

Hildegunn Gjerdrem (vokal), Elisabeth Lid Trøen (saksofon, treblås), Simen Kill Halvorsen (trompet, messing), Oddrun Lilja (gitar), Dag Arnesen (piano), Magne Thormodsæter (bass) og Dag Magnus Narvesen (trommer).

Det er en del detaljer som gjenstår, så det kommer mer info etter hvert. Vi kan love at vi skal gjøre vårt aller beste for å lage et bra opplegg, og vi har allerede åpnet for påmelding. Så om du allerede vet at du vil være med kan du melde deg på her:

https://bit.ly/sommerjazzkurs2022

Formålet med kurset er det samme som tidligere: å inspirere flere, særlig unge, til å bli interessert i og spille improvisert musikk. Men kurset skal også kunne være en inspirasjonskilde for de som allerede er bevandret i faget.

Det er en fordel å kunne lese noter og det forventes en viss instrumenterfaring, men det aller viktigste er lysten til å spille og lære mer. Undervisningen blir organisert slik at det vil være noe å bryne seg på uansett nivå. Deltagere mellom 15 og 25 år prioriteres om det blir trangt om plassene.

 

Deltageravgiften er kr 3 500,- og dekker undervisning, noter, mat og overnatting.

Overnatting vil primært være i dobbeltrom med eget bad.

Reise til / fra Skei ordner dere selv.  Ta kontakt om dere har spørsmål ift. dette. For de av dere som har særlig lang reise ta kontakt. Om det er praktisk å komme dagen før så prøver vi å ordne det.

Måltidene inntar vi i fellesskap på Thon Hotell Jølster tre ganger daglig. Det er kjempegod mat og lyse og trivelige omgivelser.

På kveldstid har vi jam-sessions for de som vil være med.

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.