Nyheter

Jazz i Sikte // Bergen

Fredag 29/4 er det klart for Jazz i Sikte med fire band fra Jazzlinjen på Griegakademiet. Kulturhuset i Bergen, konsertstart kl. 20.

Bergen Jazzforum, Nattjazz og Vestnorsk Jazzsenter jobber aktivt for å stimulere interessen for jazz og rekruttering blant unge musikere, og samtidig gi dem en sjanse til å vise seg frem på en etablert scene. Med minifestivalen Jazz i sikte får musikerne både workshops og konserttrening, og vinneren blir premiert med en spillejobb under Nattjazz.
Årets Jazz i Sikte finner sted på Kulturhuset i Bergen (Vaskerelven, og vi gleder oss til gratis minifestival i Galleriet (3. etasje) denne kvelden!
.
Gratis inngang!
.
Program:
.
SOFIA GUIDI ITALIAN PROJECT
Sofia Guidi – vokal
Symre Taugbøl Bang – gitar
Erlend Markhus – kontrabass
Halvor Thormodsæter – trommer
Børge Brustad – fiolin
Adrian Olsen – piano
.
SYMRE TAUGBØL BAND
Symre Taugbøl Bang – gitar/vokal
Børge Brustad – fiolin
Halvor Thormodsæter – trommer
Erlend Markhus – bass
.
IMPRESSIONISTIC VIEW
Børge Brustad – fiolin
SooHyun April Jang – fiolin
.
Bildet er fra BA når de var innom siste forberedelser før konsert. Les hele saken her.

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!