Nyheter

Festival-høytid på Vestlandet

I helgen var det Balejazz, nå er Maijazz i full gang og senere i mai feirer Nattjazz 50 år!

Det er godt å være tilbake til normalen med tanke på festival-sesongen her vestpå. Balejazz hadde godt med besøkende og melder om super festival-stemning og fine konsert-opplevelser. Maijazz er i full gang og kan skilte med et imponerende program hvor det både er funnet plass til store, internasjonale navn i tillegg til mange glimrende Stavanger-musikere. I dag (tirsdag 10/5) kan du for eksempel både få med deg Bill Frisell Trio, David Helbock og Vidar Schanche med verket The Mechanical Forest.

Fredag 27. mai er det bergensernes tur. Da åpner Nattjazz dørene for femtiende gang og festivalen varer helt til 5. juni. Her finner du hele programmet. Maijazz-programmet finner du her. Nedenfor ser du amerikanske Ghost-Note som du kan høre både på Maijazz og Nattjazz.

Fra forsiden

Nyheter

Vestnorsk Jazzsenter 25 år

Tiden flyr når man har det gøy – og plutselig kan Vestnorsk Jazzsenter (VNJS) krysse av for 25 aktive år som produksjons- og kompetansesenter på Vestlandet!

Nyheter

Jazz i Sikte-vinnere 2022

Da er det klart at Quorum Trio og Skage Larsen Kvartett er klar for årets Nattjazz etter strålende konserter på Jazz i Sikte i Stavanger og Bergen. Skage Larsen Kvartett spiller også på Sildajazz. Gratulerer!