Nyheter

Festival-høytid på Vestlandet

I helgen var det Balejazz, nå er Maijazz i full gang og senere i mai feirer Nattjazz 50 år!

Det er godt å være tilbake til normalen med tanke på festival-sesongen her vestpå. Balejazz hadde godt med besøkende og melder om super festival-stemning og fine konsert-opplevelser. Maijazz er i full gang og kan skilte med et imponerende program hvor det både er funnet plass til store, internasjonale navn i tillegg til mange glimrende Stavanger-musikere. I dag (tirsdag 10/5) kan du for eksempel både få med deg Bill Frisell Trio, David Helbock og Vidar Schanche med verket The Mechanical Forest.

Fredag 27. mai er det bergensernes tur. Da åpner Nattjazz dørene for femtiende gang og festivalen varer helt til 5. juni. Her finner du hele programmet. Maijazz-programmet finner du her. Nedenfor ser du amerikanske Ghost-Note som du kan høre både på Maijazz og Nattjazz.

Fra forsiden

Nyheter

Årets Nattjazz

26. mai-3. juni er det igjen klart for jazzfestival på USF Verftet i Bergen. Programmet er proppet av lokale stjerner, nasjonale toppnavn og et utvalg artister fra det store utland.

Nyheter

Nutshell 23

Store deler av verden er representert på årets showcase-festival for å høre ny, norsk jazz.