Nyheter

Ny konsert-produksjon for barn

Bestilling fra Vestnorsk Jazzsenter med urfremføring på Sildajazz 13. august.

Visste du at så mange som 95% av alle levende arter muligens lever i jorda, under bakken? Det er nesten alle det, med andre ord! Hvem er de og hvordan lever de der under? Montro om de snakker og leker de sammen? I såfall, hvordan høres det ut?

Vestnorsk Jazzsenter er i ferd med å utvikle sin 3. konsertproduksjon for barn, som vil bli framført første gang under Sildajazz i Haugesund 13. august. Det blir en vakker, morsom, forunderlig og rar musikalsk og visuell forestilling, om det yrende og ikke minst livsviktige universet som vi ikke ser, men som vi har rett under føttene våre hele tiden, i den mørke, brune jorda under bakken!

Forestillingen passer for barn mellom 5-10 år 

Varighet ca. 35-40 minutt

Ansvaret for å skape og framføre forestillingen er lagt i hendene til følgende super-kreative gjeng: 

Signe Irene Time (musikalsk leder, komponist, vokal), Daiyen Jone Castro (fløyte, perk, vokal), Inge Breistein (saksofon, elektronikk), John Derek Bishop (elektronikk) og Sigurd Steinkopf (trommer). Birk Nygaard står for den visuelle magien, og regissør Tormod Løvold bidrar til å sy det hele sammen til en fin, helhetlig opplevelse. 

Her ser du Signe, John Derek, Daiyen og Sigurd. Det er Inge som har tatt bildet fra sin plass på scenen. De møttes for første gang i Bergen 24.-25. mars. I midten av juni samles de igjen til nye øvinger før de skal spille det for publikum i august. Vi gleder oss til å se og høre!

Fra forsiden

Nyheter

Kurs i komposisjon og arrangering

Nytt av året er et kurs i arrangering og komponering med Knut Kristiansen. Kurset går over 4 dager fordelt på to-tre måneder med oppfølging i mellom møtene.