Nyheter

Sommerkonsert

Årets Sommerjazzkurs er i full gang med undervisning og spilling hele dagen og jam-sessions på kvelden. Førstkommende lørdag kan du høre avslutningskonsert med både deltagere og instruktører. Kom om du kan!

Bildet er tatt etter en time med «sound-painting» ledet av trommeslager og kursleder Dag Magnus Narvesen. Veldig morsom øvelse der de reagerte musikalsk på instruksene til Dag. Ellers er kurset delt opp i ulike tematiske bolker som improvisasjon, rytmikk og hørelære i tillegg til instrument-undervisning. De andre instruktørene er Hildegunn Gjedrem (vokal), Simen Kiil Halvorsen (trompet), Elisabeth Lid Trøen (sax), Oddrun Lilja (gitar), Dag Arnesen (piano) og Magne Thormodsæter (bass). På konserten får du høre deltagere og instruktører både i mindre band og i større ensembler. Konserten arrangeres av Jølster Jazzklubb.

Hvor og når: Thon Hotell Skei kl. 19:00

Inngang: 100 kr. Her er billetter.

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.