Nyheter

Sommerkonsert

Årets Sommerjazzkurs er i full gang med undervisning og spilling hele dagen og jam-sessions på kvelden. Førstkommende lørdag kan du høre avslutningskonsert med både deltagere og instruktører. Kom om du kan!

Bildet er tatt etter en time med «sound-painting» ledet av trommeslager og kursleder Dag Magnus Narvesen. Veldig morsom øvelse der de reagerte musikalsk på instruksene til Dag. Ellers er kurset delt opp i ulike tematiske bolker som improvisasjon, rytmikk og hørelære i tillegg til instrument-undervisning. De andre instruktørene er Hildegunn Gjedrem (vokal), Simen Kiil Halvorsen (trompet), Elisabeth Lid Trøen (sax), Oddrun Lilja (gitar), Dag Arnesen (piano) og Magne Thormodsæter (bass). På konserten får du høre deltagere og instruktører både i mindre band og i større ensembler. Konserten arrangeres av Jølster Jazzklubb.

Hvor og når: Thon Hotell Skei kl. 19:00

Inngang: 100 kr. Her er billetter.

Fra forsiden

Nyheter

Debut-plate fra VNJE!

18. november slipper Vestnorsk Jazzensemble sin første plate. Musikken er av og med Per Zanussi og gis ut på portugisiske Clean Feed.

Nyheter

Garrubo

16.-20. november reiser norsk-brasilianske Gabriela Garrubo på Vestlandsturné med et herlig knippe musikere fra bergensscenen. Med seg har hun eget-komponert musikk som slippes våren 2023, men det kommer en singel allerede i november.