Nyheter

Søk på Stamvegen!

Som vanlig er det turné-søknadsfrist 1. september. Det er fort gjort å søke og vi trenger minst to til band for våren 2022. Mulig vi også booker noe for høsten 2022. Hiv inn en søknad så er dere også blant de aktuelle bandene.

Søknadsskjema finner du her.

Stamvegen er en forkortelse for Den Musikalske Stamvegen som våres turné-ordning heter. Ordningen står for ca. 40 konserter i året i Vestland og Rogaland. Siden oppstarten har ca. 170 musikere vært med, de fleste av dem bosatt på Vestlandet. I utvelgelsen er det viktig med variasjon, både i uttrykk, alder, kjønn og bosted. Så ikke tenk at det du driver med er for sært eller for poppet. Vi prioriterer musikere som bor i vår region.

Fra forsiden

Nyheter

Digital spørretime med Kristoffer G. V. Vassdal

Enkeltpersonforetak eller A/S? Betale skatt eller bruke opp mest mulig av overskuddet? Er det dyrere for meg å fakturere for andre? Dette og mye annet skal vi få vite mer om mandag 6. februar kl. 11:00-12:00.