Nyheter

Søk på Stamvegen!

Som vanlig er det turné-søknadsfrist 1. september. Det er fort gjort å søke og vi trenger minst to til band for våren 2022. Mulig vi også booker noe for høsten 2022. Hiv inn en søknad så er dere også blant de aktuelle bandene.

Søknadsskjema finner du her.

Stamvegen er en forkortelse for Den Musikalske Stamvegen som våres turné-ordning heter. Ordningen står for ca. 40 konserter i året i Vestland og Rogaland. Siden oppstarten har ca. 170 musikere vært med, de fleste av dem bosatt på Vestlandet. I utvelgelsen er det viktig med variasjon, både i uttrykk, alder, kjønn og bosted. Så ikke tenk at det du driver med er for sært eller for poppet. Vi prioriterer musikere som bor i vår region.

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!