Nyheter

Lag en barne-konsert-workshop

Mandag 10. okt. fra kl. 12:00-14:00. Gratis workshop med Lekerommet og mulighet for samarbeid med BJF/Bajazz for de av dere som kommer i gang med prosessen. Alle musikere som har lyst å spille for barn er hjertelig velkommen til å være med.

Lekerommet har både gjort plate og en drøss konserter med forestillingen «Kyllingen som ikke kunne synge». Det er en populær DKS-produksjon og vi erfarte selv at det strømmet på med ønsker om besøk av disse når vi satt opp turné med dem. Bandet består av tre tidligere studenter ved jazzlinjen i Bergen, Karoline Wallace (vokal), Håvard Funderud (trombone) og Petter Asbjørnsen (bass). Og alle tre er i dag ettertraktede musikere og er å finne i mange ulike prosjekter.

Dette er først og fremst ment å være inspirerende for de av dere som ønsker å spille for barn. Men som en ekstra gulrot har Bergen Jazzforum uttrykt ønske om et samarbeid med dere som melder dere på. BJF er blant landets mest fremoverlente barnekonsert-arrangører og har stått bak bestillinger av både Psst! og Miss Tati’s Eyemba. Begge kritikerroste produksjoner som er spilt mange ganger både på DKS, DNS og festivaler som MiniØya og Sildajazz. I den anledning inviterer BJF til et samarbeid med workshop-deltagere om mulighet for å søke midler og samarbeide om bestillingsverk til Bajazzfestivalen 2023.

Denne workshopen er i seg selv en fin anledning til å starte prosessen med å lage en egen barneproduksjon. For de av dere som får en god ide som dere vil jobbe videre med vil Roger på BJF gjerne informert om prosessen. BJF ønsker å ha et bestillingsverk i 2023 og deres produksjoner vil da være blant kandidatene.

Mandag 10. oktober kl. 12:00-14:00

Barnas Kulturhus i Bergen

Meld deg på her.

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.