Nyheter

GIG-akademiet med Mats Äleklint

Torsdag 23. feb.
Konsertstart 20:00
USF Verftet
Fri inngang

Den unike trombonisten Mats Äleklint er bosatt i Stockholm. Han er en et sentralt medlem i Paal Nilssen-Love sine ulike Large Unit- besetninger og er for øyeblikket i Addis Abeba med EthioBraz som du kan høre bl.a. på Vossa Jazz og på Stavanger Jazzforum i vår. Han spiller i en rekke andre improvisasjonsensembler, store og små, og han har tidligere turnert med jazz-storheter som Dave Holland, Carla Bley og Steve Swallow.
.
I kveld spiller han med en gruppe studenter fra Jazzlinjen i Bergen, og da kaller vi det GIG-akademiet – et samarbeidsprosjekt mellom Jazzlinjen på Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter hvor vi inviterer etablerte jazzmusikere til å jobbe med studentene for så å presentere arbeidet i konsertform. Velkommen!
.
Konsertstart 20:00
Fri inngang og åpent for alle, ta kontakt om du er under 18 år.
.

Fra forsiden

Nyheter

Turné: Økland/Apeland

Torsdag 23/3: STAVANGER Fredag 24/3: BERGEN Lørdag 25/3: SKEI Søndag 26/3: ØYSTESE Mandag 27/3: HAUGESUND

Nyheter

Høstens Stamveg-turneer

Vi har bare to turneer for høsten 2023. Hildegunn Øiseth Quartet er allerede fullbooket, men vi har et par ledige dager med den enestående duoen Agbaland. Ta kontakt ved interesse!